Predaj pozemok pre rodinný dom 1009m² Krškany

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj krásny a rozmerovo ideálny pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v obci Krškany, na predmestí okresného mesta Levice. Nachádza sa v tichej a pokojnej uličke, preto tu budete mať o súkromie postarané.
Pozemok s celkovou rozlohou 1009 m² (24x48 m) je vedený ako parcela registra "C" - zastavaná plocha a nádvorie. Má mierne lichobežníkový tvar a zužuje sa v zadnej časti, kam sa aj mierne zvažuje. Nachádza sa v zastavanej časti obce a nie je oplotený.
IS - na hranici pozemku budú začiatkom roka 2023 vybudované prípojky elektriny, plynu, obecného vodovodu. Kanalizácia v obci nie je zavedená, odpad je plánovaný v prípade výstavby riešiť žumpou.
K pozemku vedie asfaltová cesta, tesne pri pozemku spevnená komunikácia, ktorá je bez problémov prístupná aj v zimnom období.
Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažená žiadnymi ťarchami a pre predaj bude k dispozícii podľa dohody (zápis nového GP v procese).
Územnoplánovacia informácia obce povoľuje výstavbu rodinného domu na tomto pozemku/parcele.
Obec Krškany sa nachádza 5,5 km od mesta Levice, pri bežnej premávke sa do centra mesta dostanete do 7 minút jazdy autom. Spojenie s mestom Levice - autobusová zastávka v blízkosti.
Občianska vybavenosť obce je základná - kostol, predajňa potravín, pohostinstvo, ihriská, materská škola, obecný úrad.
Nehnuteľnosť ponúka novému majiteľovi krásny výhľad na okolitú prírodu a absolútny pokoj, pozemok pre budúci rodinný dom rozhodne odporúčam najmä pre záujemcov, ktorí vyhľadávajú tichú lokalitu, ale zároveň blízkosť mesta.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-122455
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 18:24
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 18:24