Predaj obchodný priestor Moča v centre obce len 500 m od Dunaja EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj budovu obchodu, ktorá sa nachádza priamo v centre obce Moča, na pozemku s celkovou výmerou 243 m².
Ide o zabehnutý obchod so záhradkárskymi potrebami v jestvujúcej radovej zástavbe obchodných prevádzok so vzdialenosťou 500 m od pobrežia rieky Dunaj.
Hlavný vstup do objektu je orientovaný na severovýchod, z miestnej asfaltovej komunikácie, na zvýšené prízemie, je zabezpečený železobetónovým schodiskom, priamo do priestranného obchodného priestoru. Menšia priechodná technická miestnosť umožňuje vstup cez prístupovú rampu do väčšieho skladového priestoru s automatickou garážovou bránou a do hygienických priestorov.
Nehnuteľnosť bola kolaudovaná v roku 2017 a je v osobnom vlastníctve. Objekt je prízemný, nepodpivničený, s plochou strechou, ktorého obvodové murivo a priečky sú z tvárnic Ytong. Okná a výklady s jednokrídlovými dverami sú plastové s izolačným dvojsklom. Podlahu tvorí keramická protišmyková dlažba a PVC. Kúrenie je riešené gamatkami. Strecha bola vo februári 2023 rekonštruovaná so zárukou 25 rokov.
Nehnuteľnosť je pripojená na všetky inžinierske siete, mestský vodovod, elektrina, plyn a splašková voda je vedená do žumpy.
Prístupová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie pred ňou. Aktuálne je nehnuteľnosť v prenájme a po skončení nájmu bude vyprataná.
Obec Moča leží na brehu Dunaja, cez ktorú vedie medzinárodná cyklocesta Eurovelo 6, je vyhľadávanou oblasťou pre rekreačné príležitosti

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-120997
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:47
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:47