Predaj jednoizbový byt Trnava Botanická ul

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulný a slnečný jednoizbový byt (bauring) v Trnave na ulici Botanická, so spacím kútom . Celková plocha bytu je 29m² + latková pivnica v suteréne domu – 1,5m², nachádza sa na 5/8 poschodí zatepleného bytového domu s novým výťahom.
DISPOZÍCIA BYTU: vstupná chodba so vstavaným skriňou, kúpeľňa s WC, kuchyňa prepojená s priestrannou izbou so spacím kútom.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácie, vodoinštalácie, kuchyňa na mieru so zabudovanými spotrebičmi, kuchynský stôl, vstavaná skriňa, posteľ v spacom kúte a skrinky boli robené takisto na mieru, zrenovovaná kúpeľňa aj WC. Byt sa predáva zariadený. V kuchyni, na chodbe a v kúpeľni s WC je dlažba, v obývacej časti – plávajúca podlaha. Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný – zateplený, urobená je nová strecha, výťah aj vstupné dvere na čip.
LOKALITA: okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, v tesnej blízkosti sa nachádza nákupné centrum, materské škôlky, oddychové zóny, detské ihriská. Neoceniteľnou výhodou je aj blízkosť parku v Kamennom mlyne.
VÝHODY:
- okamžite obývateľný byt bez nutnosti ďalších investícií,
- vhodný aj ako INVESTIČNÁ nehnuteľnosť na ďalší prenájom,
- tichá lokalita s vynikajúca občianska vybavenosť,

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121970
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:18
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:18