Predaj jednoizbový byt Partizánske Veľká okružná IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný, prerobený jednoizbový byt s balkónom na ulici Veľká Okružná v Partizánskom. Byt má rozlohu 35m² a nachádza sa na najvyššom 7. poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom. Byt je orientovaný na južnú svetovú stranu s nádherným výhľadom na prírodu.
Dispozícia: vstupná chodba so skrinkou robenou na mieru, spojená kúpeľňa so sprchovým kútom a wc, kuchyňa spojená s obývacou časťou, spálňa so vstavanou skriňou a s výstupom na balkón. K bytu prislúcha aj široká pivnica.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, kedy boli vymenené plastové okná so sieťkami, komplet nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, odpady, znížené stropy s bodovými svetlami, plávajúca laminátová podlaha, dlažba a obklady v kúpeľni, oblôžkové zárubne, interiérové dvere, vstavaná skriňa a skrinky robené na mieru, klimatizácia, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, bezpečnostné vstupné dvere.
Bytový dom je tiež po rekonštrukcii, zateplený, strecha odizolovaná s parozábranou, nový moderný výťah.
Nachádza sa vo veľmi dobrej lokalite s množstvom zelene, blízko k rieke Nitre, taktiež s dostupnou občianskou vybavenosťou, v blízkosti MŠ, ZŠ, obchody, služby.
Byt je ideálny pre samostatné osoby, páry, ako aj pre začínajúce rodiny, príp. ako investícia, bez ďalších nákladov na rekonštrukciu. Stačí sa len nasťahovať a bývať. Nízke mesačné náklady.
Pre dohodnutie obhliadky ma prosím kontaktujte."Pekný moderný byt s balkónom, hneď k nasťahovaniu, super výhľad."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125625
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:47
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:47