Predaj jednoizbový byt Liptovský Mikuláš Okoličné Priebežná IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj jednoizbový, kompletne zrekonštruovaný byt na Priebežnej ulici v Liptovskom Mikuláši, v časti dolné Podbreziny. Byt je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na vyvýšenom prízemí v zateplenom 8-poschodovom bytovom dome s dvoma vchodmi. Celková rozloha bytu je 39,1 m². K bytu prislúcha klasická latková pivnica o výmere cca 1,5 m².
DISPOZÍCIA BYTU:
Z predsiene je po pravej strane vstup do kúpeľne s toaletou a smerom rovno sa dostaneme do priestrannej kuchyne. Z kuchyne sa vchádza do obytnej izby. Obe miestnosti sú orientované na západ.
STAV BYTU:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019. Boli vymenené titánové bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami, nanovo vymurovaná a zväčšená kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom, nová kuchynská linka namieru. V obytnej miestnosti sa nachádza plávajúca podlaha, v predsieni, v kúpeľni a v kuchyni sa nachádza dlažba.
Byt sa predáva čiatočne zariadený s nasledovným zariadením a spotrebičmi: Obývačková zostava a úložné skrine v obývacej izbe, kuchynská linka s digestorom, s dvojplatničkou a chladničkou, kuchynský stôl so stoličkami, gauč v kuchyni, úložné skrine v predsieni spolu s poličkou na topánky.
Celkové mesačné náklady na bývanie sú do 120 eur pre 2 dospelé osoby.
STAV BYTOVÉHO DOMU:
Bytový dom bol zateplený pred šiestimi rokmi (energetická trieda B) a je vybavený
elektronickým vrátnikom. Do bytového domu je privedená optická káblová televízia s internetom spoločnosti Imafex. Susedia vo vchode sú bezproblémoví, tak ako aj v celom bytovom dome. Voľné parkovanie na parkovisku priamo pred bytovým domom je takisto bezproblémové.
POPIS LOKALITY:
Byt sa nachádza v lokalite, ktorá ponúka výbornú občiansku vybavenosť - Základná škola, Materská škola, zdravotné stredisko, supermarket, obchody, reštaurácie, športoviská, detské ihriská, zastávky MHD. Rovnako poloha v časti dolné Podbreziny zaručuje dobrú a rýchlu dostupnosť ako do centra mesta tak do okolia, či už za prácou alebo oddychom.
VÝHODY:
Kompletná rekonštrukcia bez nutnosti ďaľších investícií, vyvýšené prízemie - vhodné aj starších ľudí, výhodná poloha v rámci lokality, nízke mesačné náklady
NÁZOR MAKLÉRA:
Ponúkaný byt patrí k väčším jednoizbovým bytom, nachádza sa v dobrej lokalite, ktorá spája veľmi dobrú občiansku vybavenosť s dobrou dostupnosťou do mesta. Zároveň sa nachádza blízko prírody. Samotný byt nedávno prešiel kvalitnou rekonštrukciou a v blízkej budúcnosti nebude vyžadovať žiadne vysoké investície."Priestranný jednoizbáčik po kompletnej rekonštrukcii. Už sa len sťahovať :-)"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124969
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:53
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:53