Predaj garsónka Žiar nad Hronom Etapa IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj garsónku s lódžiou a pivnicou po prvotriednej kompletnej rekonštrukcii na Sládkovičovej ulici v Žiari nad Hronom. Podlahová plocha garsónky je 22,47 m², vstupný priestor do garsónky s oknom o rozlohe cca. 5,3 m² je v dlhodobom podnájme a prislúcha ku garsónke, teda rozlohou je to skoro, ako 1 izbový byt. Nachádza sa na 2/10 poschodí, s dvoma novými výťahmi. Bytový dom sa nachádza v susedstve so Sociálnou poisťovňou.
DISPOZÍCIA:
Do garsónky sa vchádza dvoma vchodovými bezpečnostnými dverami, najprv sa vchádza do väčšej vstupnej chodby s oknom (ktorú je možné využívať aj ako obytnú miestnosť), následne sa druhými bezpečnostnými dverami vchádza do chodbičky, po pravej strane sa nachádza kúpeľňa s toaletou a následne sa z chodbičky prechádza do obytnej miestnosti garsónky spojenou s kuchynským kútikom, s výbornou juho - východnou orientáciou. Ku garsónke prislúcha aj murovaná pivnica, nachádzajúca sa na 2.poschodí.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Garsónka je nadštardardne, na komplet zrekonštruovaná od podlahy až po strop. Kompletná rekonštrukcia pozostávala vo:
- výmene elektroinštalácie v celom priestore garsónky, dobudované zásuvky a vypínače tak, aby v každom priestore úžitkovej plochy garsónky boli novému majiteľovi k dispozícii,
- z rekonštrukcie kuchynského kútika - nová kuchynská linka Decodom s dvierkami v bielom lesku a korpusom z duba, so vstavanými spotrebičmi ladených do čiernych farieb - elektrická rúra, elektrická varná doska, digestor, nový drez s vodovodnou pákovou batériou, za kuchynskou linkou reliéfovaný obklad v hnedej farby,
- nové rozvody vody v kuchynskom kútiku, v kúpeľni aj na toalete,
- z výmeny kúpeľňového jadra a vymurovania stien kúpeľne a toalety,
- nové vybavenie kúpeľne pozostávajúce z murovaného sprchovacieho kúta so sklenenými zásuvnými dverami s rámom v čiernej farbe, čierne pákové batérie, z kúpeľňového umývadla so skrinkou, zrkadlom a lampičkou a po ľavej strane kúpeľne sa nachádza priestor na umiestnenie práčky s vrchnou policou z keramického obkladu, po pravej strane toalety sú keramickým obkladom vytvorené poličky s podsvietením, dvojfarebná kombinácia keramického obkladu - reliéfovaný hnedý obklad na podlahe so svetlým mramorovým obkladom,
- jednotná keramická hnedá reliéfovaná podlaha v chodbičke aj v kúpeľni
- v obytnej miestnosti nová plávajúca podlaha v odtieni prírodný dub, vo vstupnej chodbe nová keramická dlažba,
- v celej garsónke odstránená pôvodná stierka a aplikovaná nová stierka, steny maľované na bielo,
- znížené stropy v celej garsónke s jednotným osvetlením,
- ovložkovanie zárubní s novými interiérovými dverami v jednotnom svetlom odtieni duba
- vo výmene žalúzií a protihmyzových sieťok,
- nové bezpečnostné dvere v bledom odtieni duba,
- lódžia má novú keramickú podlahu, vystierkovaná a vymaľovaná bielou farbou.
BYTOVÝ DOM:
Bytový dom disponuje 1 hliníkovými vchodovými dverami a 2 výťahmi, schránky sú umiestnené vo vstupnej chodbe bytového domu.
Bytový dom postupne prechádza rekonštrukciou - je vymurované schodiskové presklenie zo strany interiéru.
VÝHODY:
Novému majiteľovi poskytujeme možnosť nasťahovať sa do nadštandardne na komplet zrekonštruovanej garsónky, na ktorú boli použité kvalitné a moderné materiály pod kvalifikovaným dozorom.
Bývanie v garsónke, v ktorom ešte po rekonštrukcii nikto nebýval.
Výhodou je rozloha garsónky s veľkou lodžiou a murovanou pivnicou na 2. poschodí a je za primeranú cenu, vzhľadom na rozsah rekonštrukcie.
LOKALITA:
Dobrá lokalita, v blízkosti centra mesta. Kompletná občianska vybavenosť v dosahu 5 - 10 minút peši - škola, škôlka, nemocnica, obchody (Jednota, Lidl, Kaufland, Tesco), reštaurácie, úrady, banky, ihriská, kostol, plaváreň, pošta.
NÁZOR MAKLÉRA:
Veľkometrážna garsónka s lódžiou a pivnicou. Bezbariérový vstup do vchodu bytového domu s dvoma výťahmi.
Garsónka je ladená do prírodných farieb, je priestranná a ihneď voľná k nasťahovaniu, bez nutných ďalších nákladov. V celej garsónke sú použité veľmi kvalitné materiály, so zmyslom pre detail a praktickosť použitia a kvalitná pracovná sila.
Garsónka je bez tiarch.
Lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou."Nadštandardne prevedená rekonštrukcia, ihneď voľná k nasťahovaniu"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125668
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:49
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:49