Predaj dvojizbový byt Žiar nad Hronom centrum mesta EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný dvojizbový byt v súkromnom vlastníctve v tehlovom bytovom dome v centre mesta Žiar nad Hronom.
DISPOZÍCIA: pozostáva z dvoch priestranných nepriechodných obytných miestností, kuchyne, chodby, kúpeľne, oddeleného WC. K bytu patria 2 murovaná pivnice o výmere 4 m² v suteréne bytového domu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: v byte sú vymenené plastové okná, v izbách sú zachovalé parkety, v chodbe, kuchyni, kúpeľni a WC je dlažba. Pôvodný stav umožňuje novému majiteľovi uskutočniť rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. K bytu patrí aj jedno parkovacie miesto.
LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, ktorá ponúka obyvateľom všetky výhody centra mesta a zároveň dostatok priestoru na športové aktivity či prechádzky v prírode, v blízkosti kompletná občianska vybavenosť, MHD, úrady, banky, reštaurácie, obchodné centrum. Ak hľadáte benefity, ktoré prináša bývanie v centre mesta. je tento byt vhodný práve pre vás, alebo je vhodný aj ako investičný byt. Bezproblémové parkovanie vo dvore bytového domu. Doporučujem obhliadku!
"Útulný tehlový byt na dobrej adrese v centre mesta "

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-119540
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:12
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:12