Predaj dvojizbový byt Trenčín Dlhé Hony 28októbra IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný tehlový byt v Trenčíne, nachádzajúci sa vo vyhľadávanej tichej lokalite na ulici 28. októbra. Byt sa nachádza na 2. poschodí, trojposchodového tehlového bytového domu. Má výmeru 63 m² a balkón.
DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky s balkónom, spálne, kuchyne, WC s oknom a kúpeľne. Je priestranný, svetlý a veľmi dobre dispozične riešený. Kúpeľňa a WC sú samostatné, kvôli zabezpečeniu odvetrania prepojené otvorom v hornej časti steny. WC má okno. Z chodby sú vstupy do všetkých miestností v dome a obývačka a spálňa sú prepojené aktuálne nevyužívanými dverami. K bytu prislúcha pomerne veľká pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, je v naozaj veľmi dobrom stave a užívateľný bez ďalších investícií. Okná sú plastové, na podlahách sú v obytných miestnostiach zachovalé parkety pokryté kobercom, V kuchyni a chodbe je to "teraso", na ktorom je linoleum a koberec a vo WC a kúpeľni je to dlažba. Je vybavený starším nábytkom a spotrebičmi, ktoré ostávajú po predaji v byte. (

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124885
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 9:12
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 9:12