Predaj dvojizbový byt Slovenská Ľupča Príboj ZNÍŽENÁ CENA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 1,5 izbový byt v Slovenskej Ľupči, Príboj. Byt je v osobnom vlastníctve s rozlohou 39,43 m² a nachádza sa na 1. poschodí /5 poschodového zatepleného domu s novým výťahom.
Bytový dom je postavený v tichej lokalite s prírodou hneď za oknami. Konštrukcia domu je panel. Byt má okná orientované na južnú a západnú stranu s výhľadom na detské ihrisko, relaxačnú zónu a lesík hneď za domom.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: Boli menené plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, laminátové podlahy, vstavaná skriňa, dlažba, obklad, stierky, kuchynská linka, bezpečnostné vchodové dvere, murovaná kúpeľňa s WC, nová elektroinštalácia a rozvody vody a odpadu.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodbičky z ktorej sa vchádza do obývacej izby, do kuchyne, do kúpeľne s WC, do detskej izby. Kúpeľňa je vybavená priestranným sprchovacím kútom a toaletou. Súčasťou bytu je aj pivnica. Byt sa predáva kompletne zariadený s novým nábytkom.
TV a internet od spoločnosti BBXNET.
Do domu je zabezpečený bezbariérový prístup, otváranie brány na čip, hneď za vchodovými dverami sa nachádza pekný a priestranný vstupný vestibul.
Dom bol zrekonštruovaný: nová strecha, nový výťah, pivnice.
Pri dome záhradka, pozemok s využitím detského ihriska, s možnosťou na oddych a športové vyžitie.
Nezanedbateľným bonusom sú milí a bezproblémoví susedia, ktorí dotvárajú rodinnú atmosféru domu.
Kúrenie a ohrev teplej vody zabezpečuje vlastná kotolňa, čo je zárukou nízkych nákladov. Náklady bytu sú cca 179 EUR na mesiac pre 3 osoby.
V dosahu domu je dobrá občianska vybavenosť: lekári, lekáreň, COOP JEDNOTA potraviny, pekáreň, reštaurácia, zmrzlina, mäsiarstvo, textil, obuv, materská škola, základná škola, pošta, kostol, futbalový štadión, Mestský úrad Sl. Ľupča.
Vychutnajte si výlety v okolí: na Ľupčiansky hrad, Ľupčiansky skalný hríb, Táborisko Mlynčok, Banská Bystrica - Múzeum Slovenského národného povstania, Vláčik Pretórium, Sásovská dolina, Suchý vrch a Skalná vyhliadka, Cykloturistika, Pamätný dom Jozefa Gregora Tajovského, Plážové kúpalisko Aqualand, Ski Králiky, Urpín, Kalvária a Vartovka, PARK SNOW Donovaly, Kúpele Brusno, Špania Dolina, ....
Benefity:
V priamej blízkosti domu sa nachádza pekné a ohradené detské ihrisko, ako aj relaxačná zóna s posedením a možnosťou grilovania.
Parkovanie je bezproblémové, hneď pri dome. Do centra Banskej Bystrice sa dostanete do 10 minút cesty autom, do Sl. Ľupče 5 minút, v okolí domu je množstvo zelene a veľa možností pre šport a turistiku.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti ešte dnes."Pokojné bývanie v prírode Vám umožňuje byť na skok od mesta"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125586
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:03
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:03