Predaj dvojizbový byt Bratislava Ružinov Nivy Bazová NOVOSTAVBA IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj svetlý, dvojizbový byt, doposiaľ neobývaný, čerstvo zariadený, situovaný vo vyhľadávanej lokalite v mestskej časti Ružinov- časť Nivy.
Byt sa nachádza na 3p./7p. v zateplenom polyfunkčnom dome s výťahom.
Podlahová plocha bytu je 49,16 m² + 2,39 m² pivničná kobka + 4,57 m² lodžia.
Vykurovanie je podlahové regulované termostatom s vlastnou kotolňou pre celý bytový dom. V byte je osadená klimatizačná jednotka a rekuperácia. Orientácia bytu je na západnú stranu.
TV a internet sú riešené prostredníctvom optického kábla.
MESAČNÉ NÁKLADY: keďže byt nebol doposiaľ obývaný, odhadované mesačné náklady pre 2 osoby sú vo výške 120€ + elektrika.
DISPOZÍCIA: vstupná hala so vstavanou skriňou, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálňa, kúpeľňa s vaňou a WC.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: v byte sú použité kvalitné materiály, položená je laminátová podlaha v kombinácií s dlažbou, osadené sú hliníkové okná vo vyššom štandarde s vonkajšími elektrickými žalúziami. Byt je čerstvo zariadený, t.z. nová kuchynská linka vrátane spotrebičov ( chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu ), drevená manželská posteľ a ostatný nábytok.
BYTOVÝ DOM: bol skolaudovaný v 01/2023, konštrukcia domu je železobetónová, dom je zateplený a na streche sú umiestnené fotovoltaické panely. Vstupná brána je na čip a z bytu je možné dvere otvárať prostredníctvom video vrátnika. Vchod a tiež spoločné priestory sú zabezpečené kamerovým systémom.
PARKOVANIE: rezidenčné, resp. možnosť dokúpenia garážového státia s prípojkou na elektrické nabíjanie v hodnote 35.000€.
VÝHODY:- nový, doposiaľ nikým neobývaný dvojizbový byt
- čerstvo zariadený a vybavený nábytkom, ktorý je predmetom predaja
- možnosť dokúpenia garážového státia s elektrickou prípojkou
- nehnuteľnosť vhodná aj na investičné bývanie
- vynikajúca lokalita, hranica Ružinova so Starým mestom
- v pešej dostupnosti kompletná občianska vybavenosť
- byt je bez tiarch, kúpou voľný
LOKALITA: v pešej dostupnosti kompletná občianska vybavenosť- potraviny Billa, Lidl, základná škola, materská škola, stredné školy, zastávky MHD, lekáreň, pošta, banky, autobusová stanica, množstvo kaviarní a reštaurácií. V blízkosti sa tiež nachádzajú nákupné centrá Nivy a Centrál ako aj Trhovisko Miletičova.
Na svoje si prídu aj nadšenci športu v neďaleko vzdialených športoviskách- fitness centrá, zimný štadión, futbalový štadión, tenisové centrum ale aj voľnočasový priestor JAMA.
Okolité parky zaručujú dostatok zelene a priestor na oddych či relax. Výhodou je aj dobré a rýchle napojenie na diaľničný obchvat.
"Čerstvo zariadený, ihneď obývateľný byt, situovaný vo vynikajúcej lokalite"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125445
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:46
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:46