Predaj dvojizbový byt Bratislava Podunajské Biskupice Geologická 16 ročná stavba EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj priestranný slnečný dvojizbový byt v Bratislave v mestskej časti Podunajské Biskupice v lokalite s dostatkom zelene na Geologickej ulici. Celková plocha bytu je 66,24 m² (byt – 57,44 m², komora – 1,6 m², balkón – 7,2 m²), nachádza sa na 4/7 poshodí zatepleného bytového domu s výťahom.
DISPOZÍCIA BYTU: priestranná obývačka s východom na balkón, čiastočne prepojená s kuchyňou, veľkorysá spálňa, rozľahlá kúpeľňa s oknom, samostatné WC, vstupná chodba. K dispozícii je aj komora umiestnená hneď vedľa bytu.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: pri výstavbe boli použité kvalitné materiály, okná sú plastové s izolačným dvojsklom a interiérovými žalúziami v obývačke a vonkajšou roletou v spálni. Podlahy sú pokryté laminátovými parketami v kombinácii s dlažbou (kúpeľňa a WC). V kuchyni je osadená kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor), ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru aj veľkorysú pracovnú plochu. Obývačka je od kuchyne čiastočne predelená sadrokartónovou priečkou, ktorá opticky tieto miestnost oddeľuje. Kuchynská časť zýroveň ponúka dostatok priestoru aj na jedálensky kút. V spálni a na chode je šatníková skriňa na mieru s dostatkom úložného priestoru. Interiérové dvere sú fóliované osadené v obložkových zárubniach. Vstupné dvere sú bezpečnostné.
Bytový dom skolaudovaný v roku 2007 je postavený z monolitického betónu so zateplením, strecha je manzardová pokrytá bitumenovou krytinou.
Spoluvlastnícky podiel na pozemku je vysporiadaný.
MESAČNÉ NÁKLADY: 150 € mesačne / 4 osoby, cca 25 € elektrina
LOKALITA: bytový dom je postavený na hranici mestských častí Podunajské Biskupice a Vrakuňa. Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť so všetkými službami potrebnými pre pohodlné rodinné bývanie, v pešej dostupnosti je základná škola, škôlka, pošta, supermarkety Tesco, Lidl či Billa, reštaurácie či kaviarne. V okolí bytového domu je dostatok detských ihrísk. Nespornou výhodou pre dospelých aj deti je neďaleký Vrakunský lesík, ktorý ponúka priestor na športové aktivity, prechádzky v prírode, relax pri opekačke, či rôzne kultúrne aktivity a akcie. Výborná je aj dostupnosť na diaľničný obchvat či do mesta autom alebo MHD.
VÝHODY:
- priestranný dvojizbový byt s veľkorysymi izbami, dostatkom úložného priestoru a kúpeľňou s oknom,
- orientácia na dve svetové strany – obývačka s balkónom orientovaná na severovýchod, kde si môžete vychutnávať východ slnka pri rannej káve, spálňa orientovaná na juhozápad,
- byt vhodný ako štartovacie bývanie pre pár alebo menšiu rodinku, ale aj ako investícia na ďalší prenájom,
- skvelá občianska vybavenosť,
- dostatok zelene v okolí bytového domu."Priestranné bývanie v lokalite s dostatkom zelene vhodné aj pre rodinky s deťmi"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124698
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:22
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:22