Predaj chalupa Ábelová Madačka EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásnu, tradične zariadenú chatu v obci Madačka vzdialenú 30km od okresného mesta Lučenec. Madačka je osada, časť obce Ábelovej. Leží medzi Ábelovou a Horným Tisovníkom v horách. Je zaradená do chránených prírodných zón.
Celá nehnuteľnosť prešla rozsiahlou rekonštrukciou a jej hlavná hosťovská časť bola zariadená tradičným kultúrnym novohradským štýlom.
Už pri príchode z hlavnej cesty obklopenej lesom, sa naskytne krásny pohľad na horský potok tečúci len pár metrov za chatou.
Pozemok o veľkosti 526m² zabezpečuje dostatok miesta na parkovanie a športové aktivity.
Po vstupe do chaty cez chodbu sa prechádza do hlavnej spodnej spoločenskej miestnosti, kde na pravej strane je kuchyňa vybavená aj el. šporákom. Tá je predelená veľkým oblúkovým oknom.
V strede miestnosti je nový krb, čo zabezpečuje dostatok tepla v celej chate aj počas chladných dní.
Hneď za chodbou je výstup na poschodie. Ten je momentálne rebrík, no je tu možnosť ho vymeniť za schody. Horná časť slúži ako spálňa a je rozdelená na dve časti. Momentálne je vybavená pre osem ľudí. V jej zadnej časti je balkón s výhľadom na blízky potok a okolitú prírodu.
Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je dobrá dostupnosť a možnosť celoročného využitia.
Celá nehnuteľnosť je elektrifikovaná a to 240w ako aj 360w. Súčasťou kúpi je aj veľká nádrž na žumpu.
NÁZOR MAKLÉRA: Rád Vás prevediem touto nehnuteľnosťou obklopenou tichom a len čistou prírodou. Je to krásne prostredie v srdci prírody.
"Tradícia, ticho a príroda. "

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125647
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:33
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:33