Predaj apartmán Vysoké Tatry Nový Smokovec A4 SKOLAUDOVANÉ NOVOSTAVBA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Využite teraz zvýhodnenú cenovú ponuku, zľavu vo výške 5 %=13.250 EUR a kúpte si apartmán pod najmenšími veľhorami sveta. Cena apartmánu bez DPH je 209.791 EUR.
Ponúkame na predaj skolaudovaný 2 izbový apartmán v Novom Smokovci. Tichá lokalita s výhľadom na Vysoké Tatry a Popradskú kotlinu. Iba 10 minút pešo do centra Starého Smokovca-najstaršia tatranská osada, ktorá sa za posledné roky stala turistickým centrom Vysokých Tatier.
2 izbový apartmán A4 má celkovú výmeru 39,2 m² vrátane pivnice o ploche 1,7 m². Pozostáva z obývacej časti s kuchyňou, samostatnou spálňou, kúpeľnou so sprchovým kútom, umývadlom, toaletou a priestorom na práčku a sušičku. Apartmán má samostatné meranie na vodu a elektrinu, 120 l elektrický zásobník na prípravu teplej úžitkovej vody, elektrické podlahové kúrenie s dotykovým WiFi termostatom v každej miestnosti, dve lokálne vetracie jednotky s rekuperáciou tepla, prípojka na TV a internet.
Apartmán sa predáva v štandardnom prevedení interiéru - protipožiarne a interiérové dvere, vinylové vode odolné podlahy, zariaďovacie predmety v kúpeľni, vodovodné batérie, vypínače, bez nábytku a svietidiel.
Vysoké Tatry sú po Bratislave najnavštevovanejšou lokalitou Slovenska. Podľa rozlohy katastra sú druhým najväčším mestom na Slovensku. Lákajú svojou krásou, jedinečným vysokohorským prostredím a čistým vzduchom, s liečivým účinkom na ochorenia dýchacích ciest.
"Apartmán pod najmenšími veľhorami sveta."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124525
  • Dátum aktualizácie 29.09.2023 1:48
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 29.09.2023 1:48