Predaj Byty 2+1 97m² Marbella Andalusia

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti


Štýlový a moderný development 95 apartmánov a penthousov, ktorý sa nachádza na výhodnom a centrálnom mieste na Novej zlatej míli. Či už hľadáte perfektný prázdninový dom alebo napríklad nové trvalé bydlisko, budete mať z čoho vyberať so širokou škálou vybavenia na dosah ruky. Nová zlatá míľa ponúka všetko od golfových ihrísk a pláží po školy, zábavu, nakupovanie a stravovanie.
Elegantný architektonický dizajn v kombinácii s otvorenými interiérmi a moderným vybavením vytvára jednu z najatraktívnejších novostavieb na súčasnom trhu, v dizajne tohto nového projektu nezostal kameň na kameni, aby vytvoril dokonalú oázu pre moderné bývanie. Niektoré z detailov, ktoré boli starostlivo premyslené, zahŕňajú vysoko kvalitné povrchové úpravy, priestranné interiéry a terasy s výhľadom na more a hory.
Tento vývoj ponúka vysoký štandard moderných kuchýň, kúpeľní, skríň a technických inštalácií spolu s výberom z radu textúr, materiálov a farebných tónov. K dispozícii je aj zoznam voliteľných prvkov, ako sú moderné plynové krby, modernizácia kuchyne a jacuzzi podkrovné budovy.
Bezpečné vchody s bránou ponúkajú pokoj pre rezidentov, s vlastným podzemným parkovaním a priestrannými skladovacími miestnosťami pre každú nehnuteľnosť. Okrem toho boli starostlivo navrhnuté aj komunitné a komunálne priestory, niektoré z ponúkaných funkcií zahŕňajú: bezpečný vchod, súkromné parkovisko a sklad, veľké upravené záhrady, štýlovú terasu pri bazéne a profesionálne vybavenú telocvičňu a pracovný/zasadací priestor. s kaviarňou.
Svieža zeleň rozsiahlych záhrad je charakteristickým rysom tohto projektu, súkromné oázy v dosahu niekoľko sto metrov od mora, ale v srdci komunity je veľký bazén s rozsiahlou súkromnou terasou na opaľovanie.
Tieto byty sú perfektnou voľbou pre všetky tieto účely, či už na trvalé bývanie alebo ako rekreačný dom či investície.
DPH v Španielsku činí 10 %, notár a evidencia majetku dohromady tvoria zhruba 2,5 %. Pokiaľ klient potrebuje právnika, účtuje si 1 % z predajnej ceny. Celkovo teda kupujúci kalkuluje s čistou cenou + 13,5% vrátane všetkého.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1000 zahraničných nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125903
  • Dátum aktualizácie 31.12.2023 0:15
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 31.12.2023 0:15