Pozemok Barbariga Vodnjan Mandriol 399m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kraj Istria je známy ako jeden z najvhodnejších regiónov pre život a ponúka mnoho prírodných krás podporených teplým stredomorským podnebím a veľmi srdečným obyvateľstvom. Na samom juhozápade Istrijského polostrova, ostrovy Brijuni, vo veľmi atraktívnej lokalite v bezprostrednej blízkosti mora, sa nachádza dedina Mandriol, ktorá predstavuje jedinečnú lokalitu pre milovníkov prírodných krás, pokoja, športu a rekreáciu, ktorá z roka na rok vzbudzuje rastúci záujem domáceho i zahraničného obyvateľstva.
Priamo v Mandriole, vo výbornej lokalite, sa nachádza tento krásny pozemok o veľkosti 399 m2 obdĺžnikového tvaru. Pozemok sa nachádza v tichej lokalite s čistou príjazdovou cestou a dokumentáciou, je upravený a vyčistený, je obklopený krásnou prírodou a zeleňou neďaleko všetkej sprievodnej vybavenosti.
Spomínaný pozemok predstavuje veľmi zaujímavú investíciu vo výbornej lokalite a poskytuje budúcemu kupujúcemu veľmi ekonomickú investíciu za účelom kúpy jedného alebo viacerých pozemkov na rôzne účely, a to pozemkov na odpočinok a rekreáciu alebo ich sprostredkovanie.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125907
  • Dátum aktualizácie 31.12.2023 0:16
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 31.12.2023 0:16