PREDANÝ

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.
Ak hľadáte byt za rozumnú cenu do ktorého sa môžete nasťahovať ihneď, bez ďalšej investície tak neváhajte a volajte.
Ponúkam vám tento troj - izbový byt s balkónom, ktorý je situovaný na 2.posch. v novom, kompletne zrekonštruovanom bytovom dome v tichej časti mestečka Strážske.
Byt s rozlohou 67 m2 pozostáva z obývacej izby, ktorá je elegantne spojená s kuchyňou a balkónom, spálne, detskej izby a modernej kúpelne.
Elektrické medené rozvody, plastové okna s trojsklom a žalúziami, veľkoformátová dlažba v kombinácií s plávajúcou podlahou , interiérové a vchodové dvere, zásuvky, vypínače a kúpeľňa so závesným WC, bezbariérovým sprchovacím kútom, kvalitným umývadlom na doske a vlastným inteligentným ohrevom teplej vody su už zarátané do ceny bytu..
Komfortné podlahové vykurovanie si viete v každej izbe nastaviť podľa vlastných potrieb (vrátane kúpelne)
Cena na kľúč, bez kuchyňskej linky je rozumných 71.000,- eur.
Neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností je najlepší spôsob pre vaše správne rozhodnutie.Možnosť financovania na HÚ, ktorý vám bezplatne vybavíme je samozrejmosťou. Som profesionálny realitný maklér pripravený pomôcť vám zrealizovať kúpu, predaj, alebo prenájom vašej nehnuteľnosti absolútne profesionálne, zodpovedne a bezpečne, bez stresu a s právnou istotou.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-113944
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 12:59
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 12:59