PREDANÝ NA PREDAJ 1 IZBOVÝ BYT VAŽECKÁ UL KOŠICE

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

PREDANÝ / Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj 1. izbový byt vo výbornej lokalite na sídlisku Nad Jazerom na Važeckej ulici.
>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
Byt sa nachádza na 7 posch./8 a jeho úžitková výmera je 40 m2 + 6m2 loggia. Tieto byty sú veľmi žiadané a svojou rozlohou a dispozíciou ideálne , pretože si ich viete krásne prerobiť a dispozične si z toho spraviť dvojizbový byt a navyše tento je pražského typu takže viete hýbať so všetkými vnútornými priečkami. Ideálna dispozícia bytu ponúka vstupnú chodbu, kúpeľňu s WC, obývaciu miestnosť s kuchyňou, priestrannú izbu a 6m2 loggiu, Samozrejme k bytu patrí aj pivnica.
Byt je úplne v pôvodnom stave, takže Vašej fantázií sa žiadne medze nekladú a viete si ho naozaj krásne dispozične prerobiť. Orientácia je na východ a západ takže byt je svetlý a slnečný väčšiu časť dňa.
Vstup do bytového domu je krásne upravený, sú vymenené vstupné dvere, nové schránky a postupne sa pracuje na jeho obnove.
Navyše byt sa nachádza vo výbornej lokalite, kde je množstvo kultúrneho či športového vyžitia. Nájdete tu cyklistickú trasu pozdĺž hornádu, vodnú nádrž Jazero s množstvom reštaurácií, krásny zrub Letná Záhradka a mnoho iného. Samozrejmosťou je aj kompletná občianska vybavenosť s množstvom obchodov, potravín, reštaurácií, nájdete tu detské ihriská, školy, škôlky, polikliniku, poštu. Myslím si, že Vám tu určite nebude nič chýbať.
Ak sa vám tento byt páči, môže byť váš za 115.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Zavolajte mi na číslo 0918 646 208 a dohodnite si obhliadku.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-119633
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 15:53
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 15:53