PREDANÝ 2 IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT PO REKONŠTRUKCIÍ

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s balkónom po staršej kompletnej rekonštrukcií na ulici Národná Trieda.
Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:
O NEHNUTEĽNOSTI
Ponúkame na predaj útulný 2-izbový byt s balkónom, ktorý prešiel staršou, avšak kompletnou rekonštrukciou. Táto rekonštrukcia zabezpečuje funkčnosť a pohodlie pre nových majiteľov. Byt sa nachádza na 4. poschodí z 5 v zateplenom bytovom dome s novým výťahom, čo prispieva k pohodlnému bývaniu.
Nové rozvody elektroinštalácie a vody zabezpečujú spoľahlivú funkčnosť bytu. Bezpečnostné dvere značky PORTA dodávajú pocit bezpečia a pohodlia vo Vašom novom domove.
DISPOZÍCIA
- vstupná chodba
- obývacia izba prepojená s kuchyňou a výstupom na balkón
- spálňa
- kúpelňa
- samostatné WC
- pivnica
Celý byt je pekne presvetlený a vytvára príjemnú atmosféru.
OBČIANSKA VYBAVENOSŤ A LOKALITA
Mestská časť Sever je najvyhľadavanejšia a to vďaka okoliu a občianskej vybavenosti. Konkrétne v okolí ulice Národná Trieda sa do 5 minút pešou chôdzou nachádzajú
- Potraviny (BILLA, FRESH a KLAS),
- materská a základná škola,
- pohotovosť,
- služby, obchody, reštaurácie, a mnoho ďalšieho
Tento útulný 2 izbový byt Vám ponúka to najlepšie z oboch svetov - pokoj obklopený zeleňou a výhodu byť iba krôčik od centra mesta.
VÝHODY TOHTO BYTU
LOKALITA - Výhodou tejto lokality je kombinácia blízkosti centra mesta a obklopenosť zeleňou, parkmi, a prírodou.
INVESTÍCIA - Byty v tejto časti sa prenajímajú bezproblémovo, najmä zahraničným študentom, kedže sme od Veterinárnej univerzity len niekoľko minút.
PREDAJ V BUDÚCNOSTI - Najväčší potenciál na predaj majú nehnuteľnosti nachádzajúce sa v mestskej časti Sever a Staré mesto.
TEHLOVÝ BYTOVÝ DOM - Dlhá a rokmi overená životnosť, požiarna odolnosť, optimálne vnútorné prostredie, vynikajúce tepelno-technické a zvukovoizolačné vlastnosti.
Ak hľadáte útulný byt s praktickým rozložením a výhodnou polohou v zateplenom dome s výťahom, táto ponuka je pre Vás. Nezmeškajte príležitosť a kontaktujte ma ešte dnes, aby ste si mohli pozrieť tento byt osobne.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-124165
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:31
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:31