TOP PONUKA Na predaj pekný 3izb zrekonštruovaný dom s krásnym pozemkom v obci Buková

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne iba u NÁS, kľúče v kancelárii.
Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný rodinný dom v kľudnej a malebnej obci Buková, ktorá sa nachádza na úpätí Karpát, v lone krásnej prírody. Ide o samostatne stojaci, kompletne podpivničený tehlový dom so sedlovou strechou situovaný na nádhernom a slnečnom pozemku o celkovej rozlohe 1050 m2. Úžitková plocha domu s pivnicami je cca 165m2.
Dispozičné riešenie domu /obytná časť/: vstupná chodba, kuchyňa, špajza, obývacia izba s krbom, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, dve izby (jedna priechodná, ktorú je možné jednoduchou úpravou prerobiť na nepriechodnú). /podkrovie/: povala je celá pochôdzna. /pivničné priestory/: vstupná chodba, tri miestnosti, miestnosť na náradie so samostatným prístupom zo záhrady.
V celom dome sú nové plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, nové vchodové dvere (plastové), komplet nová strecha (krov, škridla, pomúrnice), zrekonštruovaná kúpeľňa (sanita, obklad a dlažba), celý dom je zateplený, nová kuch. linka, krbové kachle, atď… TREBA VIDIEŤ.
Vykurovanie prostredníctvom plynového kotla a radiátorov + krbové kachle v obývačke. Dom má dva komíny.
VÝHODY: # rekonštrukcia # slnečný pozemok pod horou # tiché prostredie v malebnej obci # kompletné podpivničenie /dostatok úložného priestoru/ # plynové kúrenie + krbové kachle # možnosť vjazdu aj nákladným autom priamo na pozemok # vhodné na trvalé bývanie alebo rekreáciu # Bukovská priehrada # turistika #
Mesačné náklady spojené s užívaním domu sú cca 150,-€
V dome je zavedená satelitná TV /Skylink/ a internet /edoma/.
Dom je napojený na elektriku, plyn, obecnú vodu. V obci nie je kanalizácia.
Túto úžasnú nehnuteľnosť je možné financovať aj Hypotekárnym Úverom s ktorého vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme.
Cena: 198.900,-€ vrátane provízie a právneho servisu

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-34-125769
  • Dátum aktualizácie 08.10.2023 15:36
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 08.10.2023 15:36