PREDANÉ Krásny a LUXUSNÝ 3izb byt Ružínska ulica TERASA

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti


Videoprezentáciu si môžete pozrieť skopírovaním linku a vložením do vášho prehliadača:

Tento jedinečný, čarovný a luxusný byt je pastvou pre oči aj pre dušu.
Rozloha bytu je 68m2.
To že sa byt nachádza na prízemí vyváži špičková rekonštrukcia, zariadenie bytu a množstvo iných pozitív a hlavne primeraná cena .
Hneď po vstupe do bytu Vás privíta precízne realizované stropné osvetlenie doplnené romantickými nástennými svietidlami. Obklopí Vás pocit čistoty a priestoru.
V obývacej izbe spojenej s kuchyňou sú kvalitné omietky, veľmi vkusné štýlové tapety a svetlá podlaha. V kuchyni sa nachádza na mieru zhotovená kuchynská linka, nájdete tu len to najkvalitnejšie zariadenie a nemecké vstavané spotrebiče zn. Siemens. Aj ostatné dve izby sa môžu pochváliť krásnym štýlovým zaradením. V tomto byte sú špeciálne zhotovené tzv. zásuvné dvere s jemným dojazdom.
V spálni je vysoká skriňa so slušným úložným priestorom a štýlová manželská posteľ.
Detská izba nezaostáva a ponúka malé kráľovstvo. Kúpeľňa zasluhuje osobitnú pozornosť a budete sa v nej cítiť ako v prvotriednom hoteli v Monaku.
K bytu patrí aj komora pred bytom s elektrickou zásuvkou a kombinovanou chladničkou v cene. Byt sa predáva so zariadením tak ako je na videu a fotografiách.
Ružínska ulica to je tá najdrahšia a najlukratívnejšia lokalita čo sa košických sídlisk týka. Je priamo v srdci sídliska Terasa, blízko OC Galéria a Bieleho domu. Pred blokom je veľké bezplatné parkovisko. Nákupné centrá, MŠ, ZŠ, úrady, pohotovosť, lekáreň, kostol, polícia, to všetko v dosahu pár krokov.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-118067
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 15:57
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 15:57