Na predaj veľkorysý pozemok Cestice

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Diamond Reality v zastúpení Mgr. Kamil Špegár Vám ponúka na predaj pozemok určený na bytovú výstavbu (rodinných domov). Pozemok sa nachádza v novom územnom pláne obce Cestice (IBV Cestice). Obec sa nachádza v južnej časti okresu Košice-okolie vzdialená len 7 km (7 min. autom) od mestskej časti Košice-Šaca s plnou občianskou vybavenosťou (Supermarkety potravín, lekárne, banky, pošta, nemocnica .... )
Parcela je slnečná, rovinatá, obdĺžnikového tvaru. Má rozlohu 1161 m2 (šírka 18 m, dĺžka jednej strany je 64 m, a dĺžka druhej strany je 67 m). Pozemok je vhodný aj na rozparcelovanie a výstavbu dvoch rodinných domov.
V IBV Cestice, ktorého súčasťou je aj ponúkaný pozemok je už zrealizovaná trafostanica, verejné osvetlenie, rozšírená NN distribučná sústava a predpríprava na optiku.
V tejto oblasti je už rozsiahla výstavba rodinných domov.
IS - elektrika pred pozemkom, vodu je potrebné zabezpečiť studňou, odpad je potrebné zabezpečiť žumpou alebo čističkou ( Inžinierske siete nie sú v cene pozemku).
Príjazdová cesta k pozemku je obecná a je vybetónovaná.
Občianska vybavenosť obce Cestice:
- Základná škola
- Materská škola
- Vlaková zastávka (cca 1,3 km od pozemku)
- Predajňa potravinárskeho tovaru
- Telocvičňa
- Futbalové ihrisko
- Knižnica
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva, jej autorizácia advokátom a právny servis).
Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-122574
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:18
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:18