Na predaj rodinný dom K Surdoku

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

PhDr. Erika Majorošová - DIAMOND REALITY PREŠOV Vám ponúka na predaj, krásny, novopostavený rodinný dom v príjemnom prostredí, len kúsok od centra Prešova. Pestrá flóra obklopujúca tento domček, vám zaručí pocit súkromia a pokojného nažívania s pohodlím si dopriať všetko, čo ponúka mestský život.
Vaša predstavivosť môže vyplniť prázdne izby a využiť jeho potenciál na vytvorenie domova, kedy sa z obyčajných dní budú vytvárať tie najkrajšie spomienky na celý život. Zateplenie z mikrovlny vám zaručuje, že vás chladné rána už nikdy nebudú trápiť a vďaka podlahovému kúreniu sa hrubé ponožky zídu akurát na lyžovačku. Večery s vínom, čajom alebo kakaom pre najmenších, sa zmenia na nostalgické momenty, kedy jediné čo budete chcieť je zabaliť sa do deky, pustiť si starý film prebíjajúcim sa so zvukom dažďa, ba aj bleskov, ktoré vás ale vôbec nemusia trápiť, vďaka hromozvodu, ktorý vás podrží aj v tých najsilnejších búrkach. A ak si budete chcieť dopriať dávku luxusu, jediné čo vám stačí je vyjsť po krásnych schodoch s kovovým zábradlím a prejsť sa do kúpeľni, kde na vás bude čakať masážna sprcha s parnou saunou. No ako sa hovorí, všetko čaro sa aj tak deje práve kuchyni ponúkajúcej priestrannosť s posuvnými dverami na terasu prinášajúc denné svetlo do každého kúta, kde na kuchynskej linke na mieru môžete vytvárať divy svetov upečené v elektrickej rúre alebo na plynovom sporáku, kvôli ktorému vás pocit ohňa pochytí clivotou za starými časmi. Avšak netreba žiť v minulosti, z ktorej vás veľmi rýchlo vytiahnu moderné vymoženosti ako umývačka riadu, či kondenzačný kotol , ktoré sú už však samozrejmosťou ktorú si vo vašom budúcom domove môžete nájsť práve vy.
Dom je postavený z tehly Poroterm 38 + zateplenie, hromozvod, eurookná,. Strecha Bramak s medenými rinvami (žlaby). Plot je z kameňa s kovanými prvkami..
Podlahové kúrenie, , masážny sprchový kút s parnou saunou. kuchynská linka urobená na mieru s elektrickou rúrou, umývačkou riadu a plynovým sporákom, posuvne dvere na terasu.
Kondenzačný plynový kotol.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-116380
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 15:58
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 15:58