Moderná vila Medulin 320m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Jedno z najturistickejších miest polostrova, cíp Istria, Medulin žije a rozvíja turistický ruch po celý rok, o čom svedčí ubytovací potenciál niekoľko tisíc lôžok. V blízkosti najdôležitejšieho a tiež najväčšieho polostrova mesta, mesto Pula ponúka rozmanité atrakcie, bohatú trasu svojej minulosti. Najvýznamnejšia pamiatka - Amfiteáter je východiskovým a konečným bodom prehliadky mesta.
Tento mimoriadne moderný dom vyniká svojou vynikajúcou polohou a krásnym výhľadom na more. Dom sa tiež vyznačuje veľkými presklenými stenami, ktoré dodávajú budove dostatok tepla a slnečného svetla, a tým aj nádych luxusu.
Nachádza sa na ploche 605m2, iba 100m od mora, dom je vo výstavbe.
Bude pozostávať zo suterénu, prízemia a 2 podlažia s celkovou plochou 320 m2.
Suterén je navrhnutý ako priestor pre spoločenské vyžitie, s kuchyňou, špajzou, technickou miestnosťou a kotolňou. Zvláštnosťou tohto domu je okrem výbornej polohy s otvoreným výhľadom iste panoramatický výťah, ktorým je suterén prepojený s druhým poschodím.
Prízemie, riešené ako nočná časť, sa skladá z troch spální s vlastnými kúpeľňami a vstupom na krytú terasu a pláž bazéna 9x4m2 s vonkajšou sprchou a oddelenou časťou, kde je vírivka a posedenie.
Na prvom poschodí, kam sa dostanete výťahom, vnútorným alebo vonkajším schodiskom, sa nachádza chodba, toaleta, komora, ďalej si môžete užiť koncept otvoreného priestoru kuchyne s jedálňou a obývacou izbou, z ktorého terasy je tu nádherný výhľad na more, ktorý vás určite poteší v ktorúkoľvek dennú aj ročnú dobu.
Druhé poschodie bude obsahovať cvičebné zariadenie, ďalšiu vírivku a kúpeľňu.
Výhodou tohto domu sú určite solárne panely, tj vlastná 15kW elektrocentrála, ktorá slúži na vodu, vykurovanie. Každá kúpeľňa má dve umývadlá a vetranie, presklené ploty na vonkajších terasách s ľad lampami.
V izbách sú plánované parkety, v kúpeľniach a ostatných miestnostiach bude dlažba.
Počíta sa aj s inštaláciou dvoch tepelných čerpadiel, podlahového vykurovania, klimatizačných invertorov a fancoilového systému.
Na záhrade budú dve studne využiteľné na zalievanie a údržbu záhrady a dve parkovacie státia budú mať napájanie pre elektromobily.
Plne oplotený dvor za prístavom s elektrickým otváraním a kamerovým dohľadom poskytuje dodatočné súkromie a bezpečnosť.
Uvedená cena sa vzťahuje na zariadený a vybavený dom špičkovými spotrebičmi a materiálmi.
Blízkosť všetkej potrebnej vybavenosti ako je obchod, škola, pošta, reštaurácia robia z tejto lokality výbornú voľbu pre idylickú dovolenku po celý rok aj v letných mesiacoch, ak sa chcete zapojiť do turistických prenájmov a vrátiť tak investovanú čiastku prostriedkami rýchlejšie.
Pre akékoľvek ďalšie informácie, ktoré vás zaujímajú alebo si chcete nehnuteľnosť prezrieť, kontaktujte nás prosím s dôverou.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125899
  • Dátum aktualizácie 31.12.2023 0:14
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 31.12.2023 0:14