Luxusná vila Primošten 17089m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Nehnuteľnosť sa nachádza na známom turistickom mieste v centre Dalmácie, ale napriek tomu je dostatočne ďaleko, aby svojim budúcim majiteľom poskytla vzácne súkromie a pokoj. Primošten je 30 km od Šibeniku a 61 km od Splitu. Spojenie s diaľnicou a letiskom je veľmi dobré.
Zaujímate sa o dokonalé spojenie súčasnej elegancie, modernosti a luxusu, chcete sa vo svojom domove cítiť uvoľnene a výnimočne, chcete si užiť každý detail, potom pre vás máme ideálnu nehnuteľnosť. Krásny moderný dom s prízemím a horným poschodím, postavený vo vyššej časti Primoštenu, kde terasa domu ponúka kúzelný výhľad na more a polostrov (staré jadro Primoštenu), dokonalá kombinácia modernosti a luxus, vybavený najmodernejšími materiálmi.
Princíp stavby je "na kľúč", čo zahŕňa inštaláciu - kúrenie/chladenie, podlahové krytiny (keramická dlažba, laminát/parkety), vybavené kúpeľne, krbový komín, pozemok obohnaný nízkymi múrikmi z prírodného kameňa, spevnený príjazd pre autá, upravená záhrada a záhrada a bazén.
Potreby a priania našich klientov sú na prvom mieste, preto bol koncept "správa/údržba majetku" navrhnutý v období, keď sa v ňom neubytujete (zahŕňa upratovanie, opravy, požičovne atď.). Pre podrobnejšie informácie si pokojne vyžiadajte rozsiahlejšiu brožúru vo formáte PDF a podrobnú špecifikáciu stavby.
Moderná elegancia a esteticky riešená nehnuteľnosť vás určite zaujme. Každý meter štvorcový tejto záhrady je vyzdobený s veľkým dôrazom na štýlové detaily, od terasy dláždenej modernými a elegantnými dlaždicami, mimoriadne krásne a detailné verandy, vedľa bazéna je konštrukcia v kombinácii betónu a dreva, ktorá slúži na ochranu pred slnkom rôzne dekoratívne kríky, palmy, cyprusu a kvety na dvore. Vedľa domu je otvorená garáž, na dome je akcentovaná kombinácia dreva a kameňa.
Interiér domu:
Prízemie - veľký vzdušný vstup do domu, ktorý je zároveň "relaxačným" či posedením, otvoreného typu, ktorý je prepojený do jedného celku s kuchyňou, jedálňou a obývacou izbou, ktoré sú znížené o jeden schod. Hneď pri vchode vpravo je šatňa a priestranná kúpeľňa. Vľavo od vchodu vedie krásne schodisko do prvého poschodia. Veľké posuvné dvere umožňujú krásny výhľad na bazén a záhradu z jedálne a obývacej izby, vedľa ktorej sa nachádza menšia spálňa.
Na poschodí máme krásnu galériu s výhľadom na posedenie na prízemí. Na prvom poschodí sú tiež dve spálne, každá s vlastnou kúpeľňou a vstupom na terasu.
Začatie stavby je v marci 2023 a kolaudácia je plánovaná na marec 2024.
Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1000 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125897
  • Dátum aktualizácie 31.12.2023 0:14
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 31.12.2023 0:14