Dom s veľkou zahradou Barban 235m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Obec Barban sa nachádza v blízkosti východného pobrežia Istrie, juhozápadne od rieky Raša a severozápadne od zálivu Raška. Je to 20-30 kilometrov od miest na morskom pobreží (Pula, Poreč, Rovinj, Labin, Rabac) a asi 20 kilometrov od centra Istrijskej župy, Pazinu. Barban je stále žiadanejšou destináciou pre život aj turistiku, pretože okrem bohatej histórie, krásnej prírody, prístupu k moru v zátoke Raška, je bohatý na gastronomické, adrenalínové a rekreačné zariadenia, ktoré prispievajú k rozvoju obce sám. Centrom obce je Barban, malebná stredoveká osada s bohatým historickým dedičstvom.
Neďaleko Barbanu, obklopený krásnou prírodou, sa nachádza tento dvojposchodový dom o rozlohe 235 m2. Na prízemí sa nachádza byt pozostávajúci z kuchyne, obývacej izby a jedálne, kúpeľne a štyroch spální. Má tiež prístup na priestrannú krytú terasu, kde si môžete užívať pokoj a prírodu. Na prvom poschodí je druhý apartmán s tromi spálňami, kúpeľňou, kuchyňou, jedálňou a obývacou izbou a priestrannou terasou s výhľadom do prírody.
Dom je dobre udržiavaný, izby sú priestranné s množstvom prirodzeného svetla.
Dom sa nachádza na veľkej záhrade 8301 m2, ktorá je krásne upravená a udržiavaná. Na záhrade je zázemie pre deti a upravené ihrisko, okrem okrasných rastlín aj olivy a ďalšie ovocné stromy. Dom sa podarilo prenajať na turistické účely a prostredníctvom cestovného ruchu ponúka aj návratnosť investície. Napriek tomu, že sa nachádza na samote, je v blízkosti všetkého vybavenia potrebného pre pohodlný život.
Ak hľadáte pohodlný dom na bývanie v pokojnej zelenej oáze alebo sa chcete venovať turistike, táto nehnuteľnosť je pre vás ideálna.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1000 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125916
  • Dátum aktualizácie 01.01.2024 20:15
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.01.2024 20:15