Dom s kamennou prístavbou a bazénom Posedarje 470m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Posedarje je malé mesto ležiace v srdci Dalmácie pri Novigradskom mori. Široko známy pre rozprávkovú piesočnú pláž Sv. Dúh, ktorý zdobí rovnomenný kostol na malom ostrove. Miesto plné kúzla je jednou z najznámejších turistických destinácií.
Na tomto pôvabnom mieste je na predaj tento krásny trojposchodový dom s kamennou prístavbou a bazénom.
Dom o celkovej obytnej ploche 420 m2 sa skladá z prízemia, prvého poschodia a podkrovia a kamenná prístavba má 50 m2 úžitkovej obytnej plochy. Na prízemí domu sú dva jednoizbové byty, vedľa ktorých sú vo dvore dva roztomilé kamenné domčeky slúžiace ako kuchyňa. Na prvom a druhom poschodí je priestranný dvojposchodový apartmán s obývacou izbou, kuchyňou, štyrmi spálňami, štyrmi kúpeľňami a veľkými terasami na každom poschodí s nádherným výhľadom na Novigradské more. V podkroví domu je ďalší jednoizbový byt. V suteréne domu je garáž a komora.
Pod dvorom je vínna pivnica.
Kamenná vila vedľa domu bola postavená v rustikálnom štýle a vyžaruje stredomorský šarm. Krásne prízemie sa skladá z priestrannej obývacej izby, jedálne a kuchyne s krbom. Je tu aj ďalšia toaleta a dve spálne s pripojenými kúpeľňami. Pred touto rozprávkovou kamennou vilou je očarujúca terasa s lehátkom, všetko obklopené autochtónnymi rastlinami.
Obe tieto nehnuteľnosti sú orientované na juh, čo im poskytuje slnečné svetlo a teplo po celý rok.
Všetky izby sú klimatizované, k dispozícii je WIFI pripojenie k internetu a satelitnej televízie. Na kompletne oplotenom dvore je krásny vyhrievaný bazén a záhradný nábytok s pergolami na vyžitie letných večerov. Vo dvore tohto objektu je k dispozícii parkovisko s celkom 6 parkovacími miestami.
Celý objekt je dobre udržiavaný av súčasnej dobe je vhodný pre turistický prenájom.
Ďalšou zvláštnosťou tejto nehnuteľnosti je vlastný systém výroby elektriny. Obsahuje tepelné čerpadlo na vykurovanie a solárny ohrev a solárne panely ohrievajúce vodu.
Kamienková pláž sa nachádza len 50 m od tejto nádhernej nehnuteľnosti.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1000 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125919
  • Dátum aktualizácie 01.01.2024 20:16
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.01.2024 20:16