Dom pri moii Umag 195m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Dom s priamym výhľadom na more, fantasticky udržiavaný. Tri kroky od centra mesta a všetkej občianskej vybavenosti. K tomu ešte dodajme, že sa nachádza priamo pri pláži a vedie k nemu slepá ulica. Znie to ako rozprávka a my vám ju teraz ponúkame.
Jedná sa o dvojdomček orientovaný na západ (krásne západy slnka) o troch podlažiach o celkovej výmere 195 m2 a nachádza sa na pozemku o veľkosti 743 m2. Skladá sa z 3 bytov, ktoré sú mezonetové, z ktorých dva sú na prízemí (jeden je aktuálne vo fáze kompletnej rekonštrukcie) a jeden byt sa rozprestiera cez dve podlažia (1. poschodie a podkrovie). Vedľa domu je aj objekt s dvoma garážovými státiami a jedným malým bytom. K domu patrí oplotené parkovisko s automatickou rampou.
Záhrada pri mori je mimoriadne dobre udržiavaná, obsahuje kamenný gril, je obklopená zeleňou, ktorej dominujú krásne staré olivovníky.
V súhrne má dom celkom 6 spální, 3 kúpeľne, klimatizáciu, ústredné olejové kúrenie. Priamo pri pozemku je tiež mestská plynová prípojka.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1000 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125901
  • Dátum aktualizácie 31.12.2023 0:15
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 31.12.2023 0:15