Dom Ližnjan 395m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ližnjan je rybárska dedina s prirodzene chráneným prístavom na malom polostrove na samom juhu Istria. Miesto má výhľad na čisté modré more a na ostrovy Quarner v ich úplnej kráse.
Okrem cestovného ruchu sa obyvatelia tohto miesta teraz zaoberajú aj rybolovom, ako aj pred tisíckami rokov. Neniskovaný klenot, ktorý sa nachádza pred brehom, je ostrov Levan s krásnou piesočnou plážou a niekoľkými stravovacími zariadeniami, ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú dobrodružstvá a ďalší morský zážitok.
Toto krásne miesto je na predaj tento mimoriadny dom, ktorý má čo ponúknuť.
Na prízemí sú 3 apartmány 50 m2. Každý byt má pred vchodom obývaciu izbu a pozostáva z kuchyne, jedálne, obývacej izby, kúpeľne s toaletou a dvoma spálňami.
Prvé poschodie domu má celkovú plochu 200 m2 a pozostáva z kuchyne, jedálne, kúpeľne, toaliet a 4 spální, z ktorých 3 majú prístup na strešnú terasu.
V dome sa nachádza veľký bazén nad zemou, ktorý je spoločný.
Dom má svoju vlastnú komoru 12 m2, garáž a dve krčmy, z ktorých jedna je v nedokončených štátoch 50 m2 a druhá je úplne dokončená plochou 25 m2.
Dom je pravidelne udržiavaný a posledná rekonštrukcia v roku 2020 zahŕňala inštaláciu nových tesárskych a maľovacích diel z PVC. Celkový stav budovy je na závideniahodnej úrovni a nevyžaduje ďalšie investície.
Morská vzdialenosť: 700 m
Vzdialenosť od stredu: 500 m
Ak chcete získať všetky ostatné informácie a každú prehliadku nás, kontaktujte nás s dôverou.
V našej realitnej agentúre máme viac ako 1200 chorvátskych nehnuteľností a radi vám odporúčame pri nákupe nehnuteľností.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125920
  • Dátum aktualizácie 01.01.2024 20:16
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 01.01.2024 20:16