2 domy Pomer Medulin 191m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Istria County, Medulin, miesto s viac ako 80 km členitého pobrežia s dobre organizovanými bazénmi a príjemnou stredomorskou klímou, sa skladá zo 6 pobrežných osád, z ktorých každá vám vyrazí dych.
Jednou z týchto osád je Pomer, kde sa nachádzajú tieto dva krásne domy, jeden veľký a jeho menšia sestra.
Väčší dom o celkovej ploche 143 m2 pozostáva z obývacej izby, kuchyne s jedálňou, troch spální, dvoch kúpeľní a terasy. Podkrovie domu sa drobným zásahom môže stať ďalším podlažím a stať sa ďalším obytným priestorom, ktorý vytvára ďalšiu hodnotu tejto nehnuteľnosti. Dom je plne klimatizovaný a tepelná izolácia domu a PVC stolárstva znižujú potrebu vykurovania a chladenia na najnižšiu možnú úroveň. Je dôležité zdôrazniť, že dom má video monitorovací systém, ktorý je prístupný zo vzdialeného miesta. Dom je pravidelne obývaný počas letnej sezóny a je preferovanou destináciou pre hostí, ktorí sa do neho radi vracajú.
Menší dom má rozlohu 48 m2 a pozostáva z obývacej izby, kuchyne a jedálne, kúpeľne, spálne na prízemí a ďalšie menšie na galérii. Čo sa týka vybavenia, tak aj tento má ako nepostrádateľnú súčasť vzduchotechniku, tepelnú izoláciu, PVC stolárstvo a aj pri oboch domoch je kladený dôraz na drobné detaily, ktoré z týchto krás robia súčasné a moderné domy. Predná časť domu má krásny rad stromov, ktorý spolu s kamennou dlažbou dvora, stredomorskými rastlinami a dvoma parkovacími miestami v kombinácii s polohou vytvára idylické a pokojné prostredie, kde stačí len relaxovať a užívať si pokoj. V zadnej časti domu, skryté pohľadom, je okrem kamenného grilu, záhradného domčeka, slnečnej terasy aj hydromasážna vaňa, ktorá je nepostrádateľným doplnkom každého ostrieľaného pôžitkára.
Dva moderné domy, výnimočná poloha blízko mora, trh a konkurencieschopná cena, to všetko sú ingrediencie nákupného receptu, s ktorým nemôžete urobiť chybu.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1300 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125887
  • Dátum aktualizácie 31.12.2023 0:11
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 31.12.2023 0:11