ZNÍŽENÁ CENA 3D PREZENTÁCIA Rodinný dom Dlžín

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

!!! ZNÍŽENÁ CENA !!!
Chcete utiecť od mestského ruchu a prechádzať sa v náručí prírody...Tento domček je stvorený práve pre Vás...
Predstavujeme Vám EXKLUZÍVNE na predaj malý, útulný 3 izbový, dvojpodlažný, celopodpivničený rodinný dom (72 m2), so sedlovou strechou (plech), s podkrovím (podkrovné izby), po Čiastočnej rekonštrukcii, v krásnej dedinke Dlžín, ktorá je známa ako hubárska oblasť, vhodná pre milovníkov pokoja a prírody (čisté ovzdušie).
- Dom je situovaný na konci dediny a za ním je cesta, ktorá Vás dovedie na krásnu prechádzku okolitej prírody, ktorá vás zavedie až do dedinky Kostolná Ves, Seč.
Dispozícia domu:
- celopodpivničená pivnica
- prízemie: špajza (dielňa), kuchynka, kúpeľňa (vaňa) + WC (kondenzačný kotol, bojler na ohrev teplej vody).
- 1.podlažie: Vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa (sprchový kút) + WC, spálňa, obývacia izba s výstupom na terasu, kde si môžete vychutnať rannú kávu s výhľadom na okolitú prírodu.
- Čiastočná rekonštrukcia zabezpečila nové možnosti bývania a pohodlia, priestory sú väčšie a útulnejšie... parkovacie miesta pri dome, príjazdová asfaltová cesta.
- mierne svahovitý pozemok 723 m2 + 289 m2 (orná pôda),
- mestský vodovod, žumpa
V blízkosti (3 km) sa nachádza Nitrianske Rudno... škola, škôlka, obecný úrad, Jednota a v neposlednom rade Priehrada...
Voľný ihneď.
- Cena 105 000 €.
Platba v Hotovosti aj na Hypotekárny úver s ktorým Vám radi pomôžeme
V cene sú zahrnuté všetky náklady súvisiace s predajom/kúpou nehnuteľnosti, nebudú účtované žiadne dodatočné poplatky. U nás navyše dostanete kompletný realitný, právny, katastrálny servis, protokolárne odovzdanie nehnuteľností, prepis energií.
3D prehliadka:
Ak Vás ponuka rodinného domu oslovila neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle 0919326154 alebo na e-maile: adrianacernekova@maxareality.sk. ID ponuky: 24972
Fotografie, vizualizácie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti MAXA REALITY s.r.o, Gustáva Švéniho 8, 971 01 Prievidza.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-22-127101
  • Dátum aktualizácie 23.03.2024 21:31
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 23.03.2024 21:31