Vila pri mori Pomer Medulin 154m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Moderná, zariadená vila 2. rad pri mori, panoramatický výhľad.
Ponúkame modernú vilu postavenú v roku 2015 v osade Pomer, v druhom rade pri mori, len 200 m od prvých pláží.
Pri vjazde do dvora Vás privíta plánované parkovisko vydláždené kvalitnou dlažbou, z ktorého je priechod do skladu 11 m2. Na juhozápadnej strane sa nachádza bazén o veľkosti 28 m2, plocha na opaľovanie a sprievodné zariadenie. Z priestoru na opaľovanie a z bazéna je otvorený panoramatický výhľad na more. Vzhľadom na ideálnu orientáciu je bazén a všetky sprievodné zariadenia osvetlené po celý deň slnečným žiarením, čo umožňuje príjemný pobyt na lehátku. Vedľa bazéna je možnosť inštalácie vírivky, ktorá by taktiež mala nerušený panoramatický výhľad. Na pozemku je aj zastrešená plocha s jedálenským stolom.
Vila má celkovú obytnú plochu 154 m2, rozdelenú na 2 nadzemné podlažia, riešená ako jedna bytová jednotka. Po vstupe do vily nás uvíta vstupná hala/chodba, veľký „open space“ priestor, ktorý obsahuje obývaciu izbu, kuchyňu a jedáleň. Komunikácia s bazénom a vonkajším obsahom prebieha cez sklenenú stenu, ktorá umožňuje prirodzené svetlo po celý deň. Na prízemí sa ďalej nachádza priestranná kúpeľňa s toaletou a malá špajza/sklad.
Po vnútornom schodisku vystúpime do horného poschodia, kde je ďalšia kúpeľňa s toaletou a 3 veľké spálne, z ktorých 2 majú prístup na vonkajšiu krytú terasu, ktorá ponúka fantastický, ničím nerušený panoramatický výhľad na Medulinský záliv.
Čo treba zdôrazniť:
- Vila je vybavená nábytkom najvyššej kvality a ako taká sa predáva.
- Klimatizácia vo všetkých izbách.
- Poplašný systém, video dohľad a diaľkovo ovládaná brána.
- Možnosť inštalácie krbu a kúrenia drevom.
- Ideálna orientácia obývacej izby, kuchyne a jedálne.
- Siete proti hmyzu na všetkých oknách.
Vila doteraz slúžila ako bežný turistický prenájom, takže ako taká predstavuje výbornú príležitosť pre investíciu alebo pre pokojný rodinný život, vzhľadom na to, že sa nachádza v mimoriadne pokojnej štvrti.
Spomínaný dom predstavuje svojim obsahom, kvalitou, polohou a blízkosťou všetkého sprievodného zariadenia veľmi vzácnu a atraktívnu nehnuteľnosť a ponúka budúcemu kupujúcemu možnosť vyžitia v rámci rodinného života i prevádzkovania gastronomickej činnosti. prenájmu a veľmi rýchlej návratnosti vložených prostriedkov.
Pre všetky ďalšie informácie a prípadnú prehliadku nás, prosím, s dôverou kontaktujte.
V ponuke našej realitnej kancelárie máme už vyše 1300 chorvátskych nehnuteľností, radi Vám s kúpou nehnuteľnosti poradíme.Viac

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125926
  • Dátum aktualizácie 01.01.2024 20:17
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.01.2024 20:17