Top lokalita Veľký 25izb byt po rekonštrukcii s balkónom klimatizácia 69m2 ul Vl Clementisa

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 2.5 izbový zrekonštruovaný byt vo vyhľadávanej lokalite mesta (v blízkosti centra mesta a City Arény) na ulici Vladimíra Clementisa sídlisko Družba. Byt sa nachádza na ideálnom 4.p./7.p. zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom. Podlahová plocha bytu je pozoruhodných 69m2.
Dispozičné riešenie bytu: veľká vstupná chodba so vstavanou skriňou, murovaná kúpeľňa s vaňou a WC, kuchyňa do tvaru L s jedálenským stolom, priestranná obývacia izba so vstupom na balkón, pôvodne veľká miestnosť bola rozdelená a vznikli dve menšie izby (spálňa a detská izba). K bytu patrí pivnica ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu.
V byte sú bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, pl. podlahy, murovaná kúpeľňa, nové radiátory s meračmi tepla a termoregulačnými hlavicami, nové interiérové dvere s oblôžkovými zárubňami atď.. TREBA VIDIEŤ!!!
VÝHODY: # rozloha bytu # rekonštrukcia # balkón # lokalita # klimatizácia # ideálne poschodie #
Možnosť dokúpiť garážové státie v parkovacom dome priamo oproti bytovky.
Vyhľadávaná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou (ZŠ, MŠ, City Aréna, Kaufland, Lidl, poliklinika, kúpalisko atď..) pešou dostupnosťou (5min) do centra mesta a výborným napojením na diaľnicu D1 a R1.
Tento krásny byt je možné financovať aj prostredníctvom H.Ú. s ktorého vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme.
Cena bytu: 159.900,-€ vrátane provízie RK a právneho servisu
Viac informácii a dohodnutie obhliadky na čísle: 0905 857 987.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-34-125778
  • Dátum aktualizácie 08.10.2023 15:39
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 08.10.2023 15:39