Top Ponuka Na predaj 3izb RD s garážou a bazénom pivnica 1180m2 slnečný pozemok Suchá nad Parnou

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Suchá nad Parnou vzdialenej len cca 7km od Trnavy. Ide o samostatne stojaci, čiastočne podpivničený tehlový dom so sedlovou strechou situovaný v tichej uličke mimo hlavnej cesty. Dom sa nachádza na priestrannom a slnečnom upravenom pozemku so závlahou a bazénom o celkovej rozlohe 1180m2. Zastavaná plocha domu je cca 140 m2.
Dispozičné riešenie domu: vstupná chodba do tvaru L, priestranná izba orientovaná do záhrady, kúpeľňa s vaňou a WC, komora, komora č.2 s priamym vstupom na podkrovie (manzartka), priestranná kuchyňa a dve izby orientované do ulice. Za domom sa nachádza murovaná garáž s montážnou jamou a čiastočne podpivničená hospodárska budova pozostávajúca z troch miestností, ktoré ponúkajú rôzne možnosti využitia (odkladací priestor, letná kuchyňa, menšie fitness atď).
Záhrada je priestranná, udržiavaná so závlahou a bazénom. Parkovanie možné v garáži, vo dvore, prípadne aj pred domom. Vjazd na pozemok možný aj nákladným autom.
V dome sú plastové okná, kompletne nové kúrenie vrátane radiátorov, rozvodov a plynového kotla, v dvoch izbách sú parkety.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete: obecná voda, elektrika, plyn, kanalizácia, optická prípojka a 30m hlboká studňa.
V obci je kompletná občianska vybavenosť (základná škola a materská škola, potraviny, reštaurácia, zdravotné stredisko, lekáreň, knižnica, pošta, multifunkčné ihrisko, Suchovská priehrada).
VÝHODY:
# veľký slnečný pozemok # garáž # tichá lokalita mimo hlavnej cesty # bazén # závlaha # Suchovská priehrada #
Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom Hypotekárneho Úveru s ktorého vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme.
Cena domu: 199.000,-€ vrátane provízie RK a právneho servisu.
Viac informácii a dohodnutie obhliadok na tel. čísle 0905 857 987.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-34-125783
  • Dátum aktualizácie 08.10.2023 15:40
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 08.10.2023 15:40