REZERVOVANÝ 3 IZBOVÝ ZREKONŠTRUOVANÝ BYT S LODŽIOU

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj 3 izbový byt s lodžiou po kompletnej rekonštrukcií na ulici Palkovičova.
O NEHNUTEĽNOSTI
Ponúkame Vám priestranný 3-izbový byt s rozlohou 76 m2 v mestskej časti Košice - Sever na Palkovičovej ulici. Nachádza sa na 1. poschodí vo vežiaku. Tento byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, čo znamená, že je vo vynikajúcom stave a pripravený pre nových majiteľov.
Každá miestnosť disponuje dostatkom prirodzeného svetla, čo prispieva k celkovému osvetleniu bytu. Veľkorysá obývacia izba je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu, kde si môžete vytvoriť útulný obývací priestor podľa vlastných predstáv.
Kuchyňa je moderná a plne vybavená kvalitnými spotrebičmi a dostatkom úložného priestoru, čo oceníte pri príprave jedál. Byt ponúka tiež dve priestranné spálne, kde si môžete vytvoriť svoje vlastné súkromné útočisko. Kúpeľňa je elegantne a funkčne zariadená so sprchovým kútom.
Okrem toho byt poskytuje dostatok úložného priestoru a pohodlie pre celú rodinu. Jeho výhodou je aj výborná dostupnosť do centra mesta a blízkosť občianskej vybavenosti.
Hneď vedľa bytového domu sa rozprestiera veľká zelená plocha, ktorá ponúka príjemné miesto na športové aktivity a relaxáciu.
DISPOZÍCIA
- vstupná chodba
- obývacia izba
- kuchyňa
- 2 priestranné izby
- šatník
- kúpelňa
- samostatné WC
- pivnica
- lodžia
OBČIANSKA VYBAVENOSŤ A LOKALITA
Mestská časť Sever je najvyhľadavanejšia a to vďaka okoliu a občianskej vybavenosti. Konkrétne v okolí ulice Palkovičova sa do 5 minút pešou chôdzou nachádzajú
- Potraviny KLAS
- materská a základná škola,
- poliklinika Sever
- služby, obchody, reštaurácie, a mnoho ďalšieho
Bytový dom je príjemne obklopený zeleňou, čo vytvára príjemnú atmosféru a ponúka obyvateľom možnosť relaxovať a vychutnávať si prírodné prostredie.
BYTOVÝ DOM je kompletne zrekonštruovaný s novým výťahom.
PARKOVANIE je možné hneď pri bytovom dome.
VÝHODY TOHTO BYTU
LOKALITA - Výhodou tejto lokality je kombinácia blízkosti centra mesta a obklopenosť zeleňou, parkmi, a prírodou.
INVESTÍCIA - Byty v tejto časti sa prenajímajú bezproblémovo, najmä zahraničným študentom, kedže sme od Veterinárnej univerzity len niekoľko minút.
PREDAJ V BUDÚCNOSTI - Najväčší potenciál na predaj majú nehnuteľnosti nachádzajúce sa v mestskej časti Sever a Staré mesto.
ROZLOHA A DISPOZIČNÉ RIEŠENIE - veľkorysá rozloha a dobre premyslené dispozičné riešenie
Nechajte sa okúzliť príjemnou atmosférou tohto bytu, jeho priestranným interiérom a výbornou dostupnosťou do centra mesta. Tento byt je skvelým miestom pre rodiny, páry alebo jednotlivcov, ktorí si chcú vychutnať moderné bývanie s dotykom prírody. Nezmeškajte túto príležitosť a staňte sa súčasťou tejto atraktívnej lokality v mestskej časti Košiciach - Sever.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-124206
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 16:33
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 16:33