Priestranný rodinný dom Lipník

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný rodinný dom s 3 podlažiami v obci Lipník pri Prievidzi. Rodinný dom je postavený na rovinatom pozemku o celkovej výmere 750m2, zastavaná plocha je 110 m2. Na pozemku sa nachádzajú ešte 2 hospodárske budovy a prístrešok na 2 autá s novou strechou z plechu.
Stavba:
Dom je suchý, v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave. Stavba je postavená z pórobetónových tvárnic, strešná krytina je eternit. Krov je pôvodný a zdravý. Dom je napojený na verejný vodovod, plyn, elektriku. Odpady sú riešené tak, že WC má samostatnú žumpu s možnosťou pripojenia na už existujúcu kanalizáciu a vývodom na pozemku a odpadové vody z umývadiel sú vyvedené do obecnej kanalizácie. Vykurovanie je možné pevným palivom, plynom alebo elektrikou.TÚV je možné pripravovať okrem plynu, elektriky a pevného paliva aj solárnymi kolektormi. Dom má nízke náklady na vykurovanie a na ohrev TÚV vďaka premyslenému systému, ktorý je prepojený s vodným akumulačným zásobníkom tepla o objeme 5m3, pričom celý vykurovací systém navyše funguje na samotiaž.
Dispozícia:
1. Podlažie
Na 1. podlaží sa nachádzajú pivničné prietory, kotolňa a garáž.
2. Podlažie
Na druhom podlaží sa nachádza vstupná chodba, veranda, WC, kuchyňa, špajza, pracovňa, obývačka , spálňa a kúpeľňa.
3. Podlažie
Tri izby a podkrovné priestory, vhodné ako odkladacie priestory, prípadne vhodné na rozšírenie existujúcich izieb, či vytvorenie ďalšej kúpeľne a WC
Ponuka je vhodná pre kutila, nakoľko sa v dome nachádzajú rôzne vychytávky a v cene je aj rôzne náradie. Dom sa predáva aj s nábytkom a zariadením, je možné sa okamžite nasťahovať a užívať. Dom je vybavený kamerovým systémom, je možné ho prerobiť aj na dvojgeneračný. Z horného poschodia sú krásne výhľady na okolitú prírodu a pohorie Vtáčnik. Lokalita je tichá, ďaleko od rušných ciest ale zároveň len 5 minút pešej chôdze na autobusovú či vlakovú zástavku (železničná stanica Chrenovec). V obci je zavedený optický internet. V obci je kompletná vybavenosť: materská škôlka, ľudová škola umenia, obchod, kultúrny dom, športové ihriská. Možnosť odkúpiť palivo - 55 m3 vysušeného poukladaného dreva + 6 m3 uhlia . Možnoť odkúpiť slnečnú elektráreň a časť pozemku. Dom má moderný elektromer. K domu je kompletná technická dokumentácia.
Odkaz na 3D prehliadku:
Cena 109 000 €

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-22-127111
  • Dátum aktualizácie 23.03.2024 21:35
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 23.03.2024 21:35