Priestranný 2 izbový byt 63 m2 v centre mesta Zvolen

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Na predaj priestranný 2-izbový byt v pôvodnom stave nachádzajúci sa v srdci historického mesta Zvolen. Táto nehnuteľnosť predstavuje jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí túžia po vlastnom priestore a možnosti vytvoriť si svoj vlastný štýl bývania.
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, v blízkosti hlavných nákupných zón, reštaurácií a kultúrnych zariadení. Vďaka výhodnej polohe si môžete vychutnávať všetky výhody života v centre mesta, zatiaľ čo zároveň vychutnávate kľud a súkromie.
Byt má úžitkovú plochu, ktorá poskytuje dostatok priestoru. Svetlá a priestranná obývacia izba vám ponúka možnosť vytvoriť si pohodlné miesto na relaxáciu a stretnutia s priateľmi. Samostatná spálňa poskytuje dostatočný priestor pre vaše súkromie a oddych.
V kuchyni a kúpeľni nájdete pôvodné prvky, ktoré vytvárajú autentickú atmosféru tohto bytu. Vďaka pôvodnému stavu máte možnosť vytvoriť si vlastný dizajn a prispôsobiť si priestor podľa svojich predstáv a potrieb.
Okrem toho je byt vybavený dostatočným úložným priestorom, ktorý vám umožňuje udržiavať veci organizované a ukladané.
Ak hľadáte investíciu do nehnuteľností alebo vlastný domov v centre Zvolena, tento 2-izbový byt je pre vás ideálnou voľbou. Využite túto jedinečnú príležitosť a príďte si pozrieť tento byt, ktorý ponúka množstvo potenciálu a výhod centrálnej polohy. Nezmeškajte šancu stať sa súčasťou tohto historického mesta a zažite pohodlné bývanie vo vlastnom štýle.
Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. V našej ZMENÁRNI vám môžeme vymeniť peniaze. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-149-127025
  • Dátum aktualizácie 23.03.2024 19:36
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 23.03.2024 19:36