Prenájom rodinný dom Tovarníky Brezová NOVOSTAVBA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom štvorizbové novostavby rodinných domov v obci Tovarniky, okres Topoľčany.
Rodinné domy so zastavanou plochou 104 - 109 m² sú postavené na pozemkoch s výmerou 231 - 278 m².
Dispozícia rodinných domov: vstupná chodba, kuchyňa a obývačka, 3x izba, samostatné WC, kúpeľňa s WC. Každý dom má terasu prístupnú z kuchyne a obývačky ako aj zo všetkých izieb.
Domy sú vo fáze finalizácie, budú k dispozícii podľa dohody od mája 2023. Interiér domu bude pripravený na nasťahovanie - omaľovaný, s interiérovými dverami, kuchynskou linkou, plávajúcimi podlahami, dokončeným samostatným WC (obklady, WC, umývadlo) a dokončenou kúpeľňou v ktorej budú obklady, sprchový kút, umývadlo, bojler na ohrev teplej vody, WC, pripojenie na práčku. Na oknách sú interiérové žalúzie a sieťky proti hmyzu.
Rodinné domy boli postavené tak, aby boli energeticky úsporné a spĺňali kritéria energetickej triedy A (fotovoltaické panely, zateplené obvodové múry, zateplená strecha, okná s trojsklom).
Vykurovanie je elektrické podlahové so samostatným termostatom pre každú miestnosť. Lepšie hospodárenie s teplom a prívod čerstvého vzduchu zabezpečujú rekuperácie vo všetkých obytných miestnostiach.
Pred každým domom budú dve parkovacie miesta a chodník do hlavného vchodu.
Domy sa nachádzajú na hranici mesta Topoľčany a obce Továrniky v tichej, slepej ulici. Kompletná občianska vybavenosť je k dispozícii v blízkosti alebo v meste Topoľčany. Možnosť pripojenia na Internet, TV (Wircom).
Nájomné 690€/mesiac zahŕňa nájom za dom (bez spotreby vody, bez stočného a bez spotreby elektrickej energie), správu súkromnej príjazdovej komunikácie a starostlivosť o verejné osvetlenie. Náklady za spotrebu elektrickej energie by mali byť minimalizované využívaním fotovoltaických panelov.
Pozrite si 3D obhliadku na našej stránke.
Ak Vás ponuka zaujala, prosím, kontaktujte ma, rada si s Vami dohodnem obhliadku nehnuteľností.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-119246
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 17:02
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 17:02