Prenájom rodinný dom Partizánske Šimonovany IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom pekný štvorizbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v tichej časti mesta Partizánske, Šimonovany - Stráne. Dom je postavený na kaskádovitom pozemku o rozlohe 398m², z toho zastavaná plocha domu je 81m².
DISPOZÍCIA:
Dom je trojpodlažný, kde prvé podlažie tvorí garáž, komora a práčovňa so sprchovým kútom, vaňou, bojlerom na ohrev teplej vody a plynovým kotlom na kúrenie.
Schodiskom sa dostaneme na druhé podlažie, kde sú vstupné dvere a vstupná chodba, WC, priestranná kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru, obývačka s krbovými kachlami, jedáleň a východ na terasu, k altánku.
Schodiskom sa dostaneme do tretieho podlažia, kde sú tri izby, z toho jedna s balkónom, priestranným šatníkom a posteľou na mieru. Na poschodí sa nachádza krásna veľká dizajnová kúpeľňa, s relaxačnou farebnou svetelnou vaňou a sprchový kút s masážnymi tryskami a sedákom, nachádza sa tu aj WC a podlahové kúrenie.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Dom je po kompletnej rekonštrukcii interiéru. Klimatizácia sa nachádza na oboch obytných podlažiach, zánovná kuchynská linka na mieru, podlahové kúrenie v kúpeľni, krbové kachle na prikurovanie v obývačke. Dom je napojený na kamerový systém a na všetky inžinierske siete.
Kúrenie je plynové, plynovým kotlom.
Dom sa prenajíma aj so zariadením.
POZEMOK:
Pozemok je svahovitý, upravený s okrasnými drevinami a ovocnými stromami, rozdelený kaskádami. Na jednotlivých terasách nájdeme aj vydláždené plochy určené na letnú záhradku s vyvýšenými záhonmi, či na posedie, bazén, vírivku a pod. Nachádza sa tu krásny, veľký prestrešený drevený altánok s posedením a s panoramatickým výhľadom. Taktiež pivnica na uskladnenie zeleniny a ovocia.
NÁJOMNÉ:
Mesačné nájomné za dom predstavuje spolu s energiami 700eur. Depozit je vo výške dvoch mesačných splátok + jedna mesačná splátka pri podpise rezervácie.
VÝHODY:
- tiché pokojné prostredie, súkromie
- nádherný panoramatický výhľad na široké okolie
- bezproblémové parkovanie aj pre viac áut
- so zariadením pre plnohodnotné bývanie
- vhodný aj pre väčšiu rodinu
- bezproblémová dostupnosť do mesta cca 5min. autom
Pre dohodnutie obhliadky a bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať."Pekné, bezproblémové bývanie s výhľadom aj zariadením."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125704
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 17:25
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 17:25