Prenájom obchodný priestor Levice vhodný aj pre prevádzku služieb

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na prenájom veľmi príjemný, moderný obchodný/kancelársky priestor s vlastným sociálnym zariadením o výmere 28,7 m² v kompletne zrekonštruovanej polyfunkčnej budove v Leviciach.
Priestor sa nachádza na prízemí dvojpodlažného objektu a pozostáva z obchodného priestoru a oddeleného sociálneho zariadenia, ktoré využíva len nájomca tohto priestoru.
Objekt sa vykuruje radiátormi, v priestore sa nachádza príprava pre pripojenie vlastného WiFi routera - optický internet (v cene prenájmu).
Tento pekný priestor môže mať rôzne využitie, ako predajňa/obchod, ako bežná kancelária, sídlo menšej firmy (pobočka), výdajňa zásielok, prípadne môže byť využitá aj ako prevádzkáreň pre služby (kozmetika, menšie kaderníctvo, pedikúra, poradenské služby a podobne).
Cena nájmu je 380 €/mes. s DPH - možnosť odpočtu DPH.
Cena nájmu je bez energií, mesačné náklady energií a réžie predstavujú 80 eur + DPH (závisí od energetickej záťaže kancelárie).
Vlastník priestoru požaduje depozit - dohodou.
Výhodou tejto nehnuteľnosti a priestoru je bezproblémový prístup od hlavnej komunikácie a taktiež parkovanie. Polyfunkčná budova je dobre známa a nadštandardne zrekonštruovaná, priestory sú preto vhodnou voľbou pre vaše podnikanie. Kancelária je chránená alarmom vstupnej chodby. Možnosť prenajať aj ďalšie kancelárie v blízkosti.
Priestor je pre prenájom voľný ihneď.
V prípade ďalších otázok alebo záujmu o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať."Sem sa vaši zákazníci a klienti budú za vami vracať radi!"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125342
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 17:32
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 17:32