Prenájom obchodný priestor Levice

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na prenájom priestranný, atypický a klimatizovaný kancelársky priestor o výmere 34 m² v kompletne zrekonštruovanej polyfunkčnej budove v Leviciach.
Priestor sa nachádza na prvom poschodí dvojpodlažného objektu a pozostáva z kancelárskeho priestoru, vrámci ktorého má nájomca možnosť využívať vlastné sociálne zariadenie.
Objekt sa vykuruje radiátormi, v kancelárii sa nachádza klimatizačná jednotka, taktiež príprava pre pripojenie WiFi routera - optický internet (v cene prenájmu).
Nábytok zobrazený na fotkách môže byť kompletne vyprataný, avšak zariadenie môže zostať aj súčasťou, dohoda k spokojnosti oboch strán je istá.
Kancelária môže mať rôzne využitie, ako bežná kancelária, sídlo menšej firmy (pobočka), výdajňa menších zásielok, prípadne môže byť využitá aj ako prevádzkáreň pre služby (kozmetika, menšie kaderníctvo, pedikúra, poradenské služby a podobne).
Cena nájmu je 315 €/mes. s DPH - možnosť odpočtu DPH.
Cena nájmu je bez energií, mesačné náklady energií a réžie predstavujú 70 eur + DPH (závisí od energetickej záťaže kancelárie).
Vlastník priestoru požaduje depozit - dohodou.
Výhodou tejto nehnuteľnosti a priestoru je bezproblémový prístup od hlavnej komunikácie a taktiež parkovanie. Polyfunkčná budova je dobre známa a nadštandardne zrekonštruovaná, priestory sú preto vhodnou voľbou pre vaše podnikanie. Kancelária je chránená alarmom vstupnej chodby. Možnosť prenajať aj ďalšie kancelárie v blízkosti.
Priestor je pre prenájom voľný ihneď.
V prípade ďalších otázok alebo záujmu o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať."Pekný moderný priestor s klimatizáciou pre váš biznis"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125341
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 17:34
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 17:34