Prenájom lukratívnych nebytových priestorov v historickej budove v centre Banskej Bystrice možnosť prenájmu

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom nebytové priestory vhodné ako kancelárie alebo prevádzkarne služieb v historickom objekte PORGES PALOTA na Hornej 65A v Banskej Bystrici. Objekt sa nachádza vedľa najfrekventovanejších ciest v centrálnej mestskej zóne,vedľa obchodného domu Prior a Polikliniky, obchodov a len niekoľko desiatok metrov od Mestského úradu, Všeob. zdrav. poisťovni, Okresného, Krajského súdu či Katastrálneho úradu.
Voľné priestory sa nachádzajú na 1. poschodí. Pozostávajú z 3 miestností a sociálneho zariadenia, celkovo vo výmere 59,98 m2 (NPr. č. 7).
Budova Porges Paloty má 6 podlaží s 32 samostatnými bunkami o výmerách 47 a 200 m2. Každá bunka má samostatné meranie spotreby el. energie, a vody. Dodávka tepla je riešená z centrálnej plynovej kotolne umiestnenej na podkroví objektu. Objekt má 2 výťahy s presklenými výťahovými šachtami a má presklené nádvorie Nebytové priestory určené na prenájom sú v tejto štandardnej výbave : - vstupné bezpečnostné dvere, vnútorné drevené dvere s obložkami SAPELLI - všetky dlažby sú z lešteného gresu hrúbka 10 mm (béžový) - soc. zariadenia sú vybavené sanitou : WC GEBERIT, umývadielko, obklady a dlažby leštený gres - do každej bunky je privedená štrukturovaná kabeláž (pre pripojenie telefónu a internetu ) objekt má pripojenie aj na optický kábel alebo metaliku Telecom.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-44-125037
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 12:03
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 12:03