Prenájom kancelársky priestor Dlhá nad Váhom ul Dlhoveská EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom reprezentačný, administratívny dvojpodlažný objekt o rozlohe 237 m², na ul. Dlhoveská, obci Dlhá nad Váhom, okr. Šaľa.
Budova dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, schodiska a dvoch podlaží, pričom na každom podlaží sa nachádzajú samostatné kancelárske priestory a sociálne miestnosti. Na prvom podlaží sú situované dve kancelárie, z čoho jedna o rozlohe 45m², druhá o rozlohe 18m². Na chodbe sú umiestnené dve samostatné toalety. Na druhé podlažie vedie schodisko kde sú taktiež dve kancelárie z čoho jedna je o rozlohe 45m², druhá o rozlohe 18m². K druhému podlažiu prislúcha privátna miestnosť s posedením, odkladacím priestorom, sprchou a toaletou. Veľké kancelárie disponujú s kuchynskou časťou a posedením a na druhom podlaží je situovaný balkón.
Kancelárske priestory a budova prešli kompletnou rekonštrukciou a modernizáciou. Kancelárie sú vybavené klimatizačnou jednotkou, vykurovacími radiátormi, internetovou prípojkou od Slovak telekom, uzamykateľnými sklenými dverami a kancelárskym nábytkom. Vstup do budovy je možný hlavným vchodom s prednej strany od parkoviska, kde je vytvorených 7 parkovacích miest. Celý objekt je chránený kamerovým systémom a alarmom (viď foto).
Budova s administratívnymi priestormi sa nachádza na dobre viditeľnom mieste pri hlavnej ceste smer Šaľa, Trnava, Nitra, Bratislava.
Centrum mesta Šaľa, vybavené kompletnou občianskou vybavenosťou je vzdialené pár minút od budovy.
Pokiaľ hľadáte reprezentačný priestor pre vašu firmu alebo kancelárie pre vaše podnikanie a potrebujete byť na viditeľnom a ľahko dostupnom mieste, tak ste ho práve našli.
Kancelárske priestory je možné prenajať aj samostatne a to jedno podlažie individuálne.
Mesačný nájom celej budovy je vo výške 1500,-€ s DPH a s internetovým pripojením. Energie sa účtujú samostatne a nie sú súčasťou vyžšie uvedeného nájmu. V prípade prenájmu len jedného podlažia požadujeme nájom vo výške 750,-€ s DPH. K nájmu požadujeme dvojmesačný depozit vo výške 3000,-€, v prípade prenájmu jedného podlažia je depozit vo výške 1500,-€. Minimálna doba nájmu je jeden rok.
"Moderná administratívna budova so zariadenými reprezentačnými kanceláriami."

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125301
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 17:00
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 17:00