Predané 2izbtehlovýpôvodný stav 67m2

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Mgr. Patrik Janok v spolupráci s Diamond Reality ponúka na predaj 2-izbový tehlový byt na Kisdyho ulici. Byt sa nachádza v širšom centre Košíc v TOP lokalite Košice-Sever.
Tento tehlový, príestranný byt je na 1.poschodí na Kisdyho ulici. Je na veľmi zaujímavom tichom mieste. Celá Kisdyho ulica je chránená pred hlukom ciest. Z jednej strany je to jednosmerná ulička a z druhej je gaštanová alej . Kvalita bývania v tomto byte odzrkadluje celkovú pokojnú atmosféru širšieho centra.
Byt je skvele orientovaný na východ, juh a západ.
Hneď vedľa vchodu v malom domčeku je k dispozícii praktický lekár MUDr.Lengyelová .
Peši, bez nutnosti štartovať auto sú dostupné potraviny Agro-milk, potraviny Klas, pekáreň s čerstvým pečivom, klasickú mäsiareň, dve materské školy, ZŠ s plaveckým bazénom, SPŠ Elektrotechnická, VŠ Technická, zastávka MHD, lekárne, poliklinika s detským lekármi, políciu, dopravný inšpektorát, miestny úrad, kancelárske potreby, drogéria, veterinu atď. Okolo bytového domu sú malé parky či veľký park pred poliklinikou Sever.
Bytový dom má novú strechu a je zateplený.
Pred 2-rokmi majitelia vymenili okná za plastové . V bytovom jadre sú vymené stúpačky. Inak je byt v pôvodnom stave so zachovalými parketami.
Byt disponuje úctyhodnou výmerou 67m2 čo je medzi tehlovými 2-izbovými bytmi "MERCEDES" a malou zmenou dispozície je možné vytvoriť 3-izbový byt. Návrh pôdorysu je medzi fotografiami v terajšej verzii,aj vo verzii prerábky na 3-izbový byt
Kúpeľňa a wc sú oddelené. Priamo v byte je komora.
Byt je ihneď voľný, bez tiarch .
Byt je veľmi vhodný na bývanie a ako investícia na prenájom je 100% rýchlo prenajateľný vďaka blízkemu centru, VŠ Technickej či Veterinárnej Fakulte .
CENA bytu s províziou RK a autorizovaným prevodom na nového majiteľa je 175 000 EUR.
m.0905513697
viac o nehnuteľnostiach na : patrikjanok.sk

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-220-112055
  • Dátum aktualizácie 01.10.2023 13:03
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 01.10.2023 13:03