Predám 2 izbový byt

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pekný, slnečný 2 izbový byt o rozlohe 56m2 v obci Sučany, orientácia bytu V/Z.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou 10/2017.
Pozostáva: chodba, kuchyňa prepojená s obývačkou, spálňa, WC, kúpeľňa a špajza.
V byte sú podlahy, rolety deň/noc v spálni, v celom byte interiérové dvere a zárubne, vstavané skrine, robená nová elektrika, voda, stierky, sanita, dlažba ( kuchyňa, chodba, WC -kúpeľňa (vyhrievaná podlaha)), znížené stropy - sadrokartónom, nábytková zostava na mieru v obývačke (obývačku a kuchyňu delí drevená polica, ktorú je možné dať preč a tak vznikne veľký otvorený priestor) gauč, kuchynská linka so vstávanými spotrebiče (chladnička, umývačka riadu, sporák, indukčná doska a digestor), bodové svetla, led svetla. V chodbe veľká vstavaná skriňa, kde sa nachádza práčka.
Veľkou výhodou je bezproblémové parkovanie, lokalita, v bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť a veľký dvor pre relax rodiny s deťmi, bytový dom je oplotený. Jedná sa o tehlový dom. Vykurovanie bytu je plynové - spoločná kotolňa.
K bytu prináleží pivnica o výmere 3m2 + samostatne stojaca hospodárska budova pred vchodom bytu o výmere 6m2.
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019 - nové priestranné balkóny (4,6m2), zateplenie a nová fasáda, rekonštrukcia plynovej kotolne.
Mesačné náklady pre 3 osoby cca 150eur.
Cena: 120 000,- (pri rýchlom jednaní dohoda možná)
Cena zahŕňa: bezplatná ponuka financovania, kompletný právny servis a poradenstvo, vypracovanie návrhu na vklad do katastra, garanciu bezpečného prevodu nehnuteľnosti a kúpnej ceny. Realitná kancelárie ASTORIA, s.r.o., M.R. Štefánika 10, Martin.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-179-121468
  • Dátum aktualizácie 07.10.2023 12:51
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 07.10.2023 12:51