Predaj záhradná chata Vráble Dyčka Viničný domček ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame predaj viničný domček s vinicou vo vyhľadávanej vinohradníckej lokalite Vrábel, v časti Dyčka.
Domček sa nachádza na mierne svahovitom, slnečnom pozemku s rozlohou 1368 m², ktorý je rozdelený na dve parcely. Prvá na ktorej je viničný domček má orientačné rozmery 7 m x 22 m. Druhá na ktorej je vinohrad má orientačné rozmery 4 m x 300 m.
K pozemku je bezproblémový prístup a parkovanie je možné pred domčekom.
DISPOZÍCIA:
PODZEMNÉ PODLAŽIE – pozostáva z miestnosti, na spracovanie hrozna, ktorá môže slúžiť ako garáž. Ďalšia menšia miestnosť môže slúžiť ako špajza a podzemný priestor disponuje krásnou klenbovou pivnicou.
PRÍZEMIE : pozostáva z kuchyne cca 8 m², kde sa nachádza aj výstup na pochôdznu a zateplenú povalu /pre nového majiteľa možnosť dobudovania podkrovia a získania ďalšieho obytného priestoru/, ďalej zo samostatnej priestrannej obývacej izba cca 19 m² s kachlami /slúžia na vykurovania ale aj na varenie/.
Viničný domček bol postavený okolo roku 1990 z betónových kvádrov, cokle domu sú obložené kameňom pieskovec, fasáda brizolit, strešná krytina eternit, vnútri sú stropy krásne obité drevom, povala je zateplená polystyrénom a obitá doskami , čo umožňuje jej pochôdznosť.
IS: domček je napojený na elektrinu, kúrenie zabezpečujú kachle na pevné palivo, pred pozemkom sa nachádza vodovodná prípojka.
Domček je v slušnom a zachovalom stave a čaká na nového majiteľa s jeho predstavami o prípadnej rekonštrukcii.
Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a je k dispozícii ihneď.
LOKALITA
Vinohradnícka oblasť Dyčka sa nachádza priamo za mestom Vráble. Je to vynikajúca lokalita svojou polohou , krásnym kľudným prostredím .
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125639
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 12:27
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 12:27