Predaj trojizbový rodinný dom Vráble

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj starší 3 - izbový rodinný dom v tichej lokalite mesta Vráble s veľkým potenciálom a krásnym, priestranným pozemkom.
Rodinný dom sa nachádza na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s rozlohou 1034 m² (12x86) v zastavanej časti obce bez ďalšej výstavby.
DISPOZÍCIA RD
Rodinný dom pozostáva z presklenej chodby, ktorá lemuje bočnú časť domu a vedie do priestrannej kuchyne s komorou a vstupom do kúpeľne s toaletou. Zo vstupnej chodby sa ďalej vchádza do troch izieb, z ktorých jedna je priechodná.
TECHNICKÝ STAV
Rodinný dom bol postavený v r. 1944, čomu zodpovedá aj jeho technický stav, je však v dobrom technickom stave bez poškodení či vlhkosti. RD je v pôvodnom stave, čo umožňuje rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa.
IS - mestský vodovod, elektrina, plyn, odpad je vedený do kanalizácie. Kúrenie bolo zabezpečené plynovými gamatkami v každej miestnosti, no v súčasnosti je však nefunkčné.
Na pozemku sa nachádza garáž a malé hospodárstvo, z dvora je vybudovaný vchod do menšej pivnice, ktorá pozostáva z dvoch miestností a je vhodná na umiestnenie zeleniny. Záhrada nie je momentálne udržiavaná.
Priemerné mesačné náklady na bývanie sú vo výške cca 120 eur a nehnuteľnosť je k dispozícii ihneď.
Príjazdová asfaltová cesta umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie priamo na pozemku.
LOKALITA
Mesto Vráble je vyhľadávanou lokalitou, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí domu sa nachádzajú všetky možné nákupné možnosti, lekárne, detské ihriská, mestská hala, pošta a taktiež podniky na možné posedenie s priateľmi. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre rodinný život.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.
Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-121925
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 8:01
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 8:01