Predaj trojizbový družstevný byt Smižany Za kaštielom ZNÍŽENÁ CENA EXKLUZÍVNE HALO REALITY

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame exkluzívne na predaj kompletne zrekonštruovaný trojizbový byt s výhľadom na centrum obce Smižany, nachádza sa na ulici Za kaštieľom, na sídlisku Západ 2. Podlahová plocha bytu je 73,67 m² plus plocha loggie je 3,34 m². Byt je momentálne družstevný s malou anuitou na vyplatenie do osobného vlastníctva.
------
STAV A ZARIADENIE: Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2017 – kuchynská linka vyrobená na mieru so spotrebičmi – plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu. Vstavané skrine v spálni, detskej izbe, chodbe a predsieni. V celom byte sú vymenené plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, vymenená elektroinštalácia, rozvody vody a plynu, škrabané omietky, interiérové dvere, posuvné dvere, oblôžkové zárubne. V byte sú drevené a laminátové podlahy, stropy s bodovým osvetlením a murovaná kúpeľňa a WC. Byt sa predáva kompletne zariadený okrem sedacej súpravy, manželskej postele a postelí v detskej izbe.
--------
DISPOZÍCIA: Vstupná predsieň, samostatná kuchyňa priechodná s obývacou izbou, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou, WC a pivnica. Byt je orientovaný na severovýchod, je príjemný, teplý a svetlý.
------
LOKALITA: Kompletná občianska vybavenosť v dosahu 5 minút pešo - množstvo služieb, obchodov, kaviarní, reštaurácii, nechýbajú ani možnosti kultúrneho vyžitia a škola, škôlka, detské ihriská.
-----
BYTOVÝ DOM: Byt je v panelovom dome, poschodie 9/13, s dvoma výťahmi. Bytový dom má vymenené stúpacie rozvody, kamerový systém v spoločných priestoroch. K bytu prislúcha spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku v podiele 172/10000. Mesačné zálohové platby za služby a tvorbu FO za 4 osoby sú 162 €, náklady na elektrinu sú 37 €, plyn 8 €.
------
CELKOVÉ HODNOTENIE: Veľmi príjemný byt ladený do svetlých farieb vhodný pre rodinu s deťmi. Byt je vhodný aj ako investícia.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124859
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 8:17
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 3
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 8:17