Predaj trojizbový družstevný byt Komárno IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj trojizbový byt o rozlohe 59m², vo vyhľadávanej časti mesta Komárno. Nachádza sa na 1/7 podlaží s orientáciou sever-juh.
Byt je vo vlastníctve bytového družstva,môže byť hneď k dispozícii s možnosťou odkúpenia do osobného vlastníctva. Nachádza sa na 1/7 podlaží s orientáciou sever-juh.
Dispozičné riešenie bytu:
Vstupná chodba so vstupom do kúpeľne , samostatné WC, tri nepriechodné izby: spálňa, obývacia izba, detská izba, a kuchyňa. Byt nemá loggiu ani balkón.
Technický stav bytu:
Byt je v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave, bez rekonštrukcie (umakartové jadro, pôvodné vnútorné inštalácie a rozvody sieti), pôvodné drevené okná a interiérové dvere. Steny sú stierkované a podlaha je laminátová v celom byte.
K bytu prináleží pivnica.
Vykurovanie: centrálne s možnosťou vlastnej regulácie podľa potreby.
Stúpačky sú v celom bytovom dome pôvodné.
Bytový dom - zateplený obvodový plášť.
Lokalita:
Parkovanie je pred bytovým domom. V blízkosti tejto lokality sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, železničná stanica, autobusová stanica, obchody, základná škola.
Výhody:
Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv.
Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-125088
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 10:35
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 10:35