Predaj trojizbový byt Žiar nad Hronom veľkometrážny Hurbanova IBA U NÁS

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný veľkometrážny trojizbový zrekonštruovaný byt v zateplenom bytovom dome v Žiari nad Hronom, časť Etapa.
DISPOZÍCIA: pozostáva z troch obytných izieb, obývačka je prepojená s priestrannou kuchyňou, chodby, priestranného šatníka, kúpeľne s WC. K bytu prislúcha pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Prvá rekonštrukcia bola v roku 2004, kde bola kompletne vymenená elektroinštalácia, zmenená dispozícia bytu, vďaka čomu sa zväčšil priestor v kuchyni aj kúpeľni. Súčasťou rekonštrukcie bola aj výmena vstupných dverí za bezpečnostné dvere zn. Sherlock.V r.2015 byt prešiel ďalšou rekonštrukciou kde boli osadené nové podlahy, dvere a zárubne, kuchyňa, nábytok na mieru, ktorého súčasťou sú vstavané skrine, botník, šatník, obývačka, TV stena so zabudovaným TV stolíkom či široké parapety. V obývačke je čiastočne znižený strop s využitím bodového osvetlenia a dizajnového LED podsvietenia stropu a TV steny V kuchyni je kuchynská linka vyhotovená na mieru,
LOKALITA: bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, ktorá ponúka obyvateľom všetky výhody tejto časti mesta a zároveň dostatok priestoru na športové aktivity či prechádzky v prírode, v blízkosti kompletná občianska vybavenosť,školy, škôlky, MHD, poliklinika, veľká moderná zóna pre relax a šport,. Ak hľadáte benefity, ktoré prináša bývanie v tejto časti mesta. je tento byt vhodný práve pre vás, alebo je vhodný aj ako investičný byt. Doporučujem obhliadku!
VÝHODY:
- priestranný slnečný byt orientovaný na východ a západ
- kompletná rekonštrukcia
- skvelá občianska vybavenosť,
- dostatok zelene.
- veľká moderná zóna pre relax a šport
."Veľký zrekonštruovaný byt v dobrej lokalite"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124727
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:32
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 5
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:32