Predaj trojizbový byt Trnava klimatizovaný so zariadením

 

Fotogaléria nehnuteľnosti

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 3-izbový byt na sídlisku Na hlinách v Trnave. Byt s výmerou 70 m² sa nachádza na 7/8 podlaží bytového domu, kolaudovaného v roku 2004.
Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa s lodžiou, tri samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa s oddeleným WC. Byt prešiel v roku 2008 kompletnou rekonštrukciou: výmena kvalitnejších okenných skiel, dlažba/plávajúca podlaha, bezpečnostné vstupné dvere, drevené interiérové dvere a zárubne, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, murované bytové jadro s presvetlením, vstavaná skriňa v spálni. Kvalitu bývania zvyšuje doplnkové podlahové elektrické kúrenie v chodbe, kuchyni a kúpeľni, klimatizácia. Byt sa predáva so zariadením a vybavením. Mesačné náklady na užívanie bytu sú cca 180 € pre 4-člennú rodinu.
Bytový dom prešiel v roku 2017 revitalizáciou (zateplenie, nové balkóny/lodžie, spoločné vstupné priestory, kamerový systém). Vnútroblokový priestor je novovybudovaný, s detským a multifunkčným ihriskom, oddychovou zónou a novou výsadbou zelene.
Mesačné náklady na užívanie bytu sú cca 180 € pre 4-člennú rodinu.
Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, rezidentská parkovacia zóna R9.
"Kvalitné bývanie pre mladú rodinu"

Dodatočné informácie

  • Číslo ponuky ASI-168-124756
  • Dátum aktualizácie 30.09.2023 7:35
  • Ohodnoť inzerát
  • Skóre 1 / 4
  • Posledné hodnotenie 30.09.2023 7:35